Πυρά κατά της ΕΥΠ από τον Γιώργο Τσίπρα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης.

«Εγκληματική οργάνωση» χαρακτήρισε την ΕΥΠ ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, στον απόηχο της καταγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί πριν από τις εκλογές για την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.
Αφού ρωτήθηκε αρκετές φορές – χωρίς να δίνει απάντηση – αν η ΕΥΠ ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών «έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ενώ οι παρουσιαστές Δημήτρης Οικονόμου και Ακης Παυλόπουλος ρωτούσαν τον Γιώργο Τσίπρα, αναφορικά με την καταγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί πριν από τις εκλογές για την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, εκείνος χαρακτήρισε την ΕΥΠ εγκληματική οργάνωση.

Οι δύο δημοσιογράφοι τον ρώτησαν πολλές φορές αν ισχύουν τα όσα έχει πει ο τέως πρωθυπουργός, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ενημερωθεί από την ΕΥΠ για τις κινήσεις του τουρκικού προξενείου, αλλά ο Γιώργος Τσίπρας δεν απάντησε.
Στην παρατήρηση αν όντως αναφέρεται με τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» για την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας συνέχισε στον ίδιο τόνο και είπε ότι «έχει λειτουργήσει ένα κομμάτι της ΕΥΠ ως εγκληματική οργάνωση για τις παρακολουθήσεις».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αν και επέμεινε στη μεγαλύτερη διάρκειά της ότι οι δύο υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αναφερθεί ποτέ σε «τουρκική μειονότητα», κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι το έχει κάνει ο κ. Ζεϊμπέκ προσθέτοντας ότι «όταν το έκανε μια φορά, δέχθηκε παρατήρηση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook