Γιώργος Παράσχος για Ελένη Μενεγάκη: «Στο δοκιμαστικό την λάτρεψα αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή ήταν μια άλλη» (video)

«Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη», είπε ο ηθοποιός, αλλά από την άλλη ανέφερε ότι την ευχαριστεί γιατί του έδωσε ένα μάθημα .
Στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη πριν από 10 χρόνια αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Γειά σου” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.
Ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε πως δε μπορούσε να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια της εκπομπής καθώς δε μπορούσε να υποστηρίξει την θεματολογία ενώ όπως είπε δε θα επέλεγε να ξανασυνεργαστεί με την παρουσιάστρια.
«Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση τότε. Αυτό που μου είχαν πει να κάνω, δεν μπορούσα να το υπηρετήσω. Μου έλεγαν “μίλα για να πάρεις πλάνο”, αλλά δεν μιλούσα γιατί με τα θέματα που είχαμε, δεν είχα τι να πω. Κάποια στιγμή ήθελα κάτι να πω, αλλά μου έκανε νόημα η Ελένη να μην το πω. Ο τρόπος της ήταν λίγο απότομος και τότε κλειδώθηκα ακόμα περισσότερο. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη.
Απλά αυτοί που βρίσκονται στο πάνελ της Ελένης σχολιάζουν κάποια πράγματα που δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ. Στο δοκιμαστικό λάτρεψα την Ελένη και είπα ότι θα γίνει κολλητή μου. Αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή, ήταν μία άλλη η Ελένη. Το υπόλοιπο πάνελ προσπαθούσε να με βοηθήσει πίσω από την κάμερα, αλλά μπροστά όχι και τόσο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.
«Εγώ την ευχαριστώ την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την καρδιά μου γιατί μου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα. Στο τελευταίο διάστημα ένιωσα ότι δεν με ήθελαν, αλλά το προκάλεσα κι εγώ. Πραγματικά, την ευχαριστώ πάρα πολύ την Ελένη» πρόσθεσε ο Γιώργος Παράσχος.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | Δείτε έξι υπέροχα βίντεο – Σάββατο 03.05.2025
- Πρώτη η Ράνια Τζίμα και το δελτίο του MEGA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Η Γεωργία Μεσαρίτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μουζακίτης, ο ρόλος κομπάρσου με τον Μπράντ Πιτ και η Έμα Στόουν
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- «Φως στο Τούνελ»: Εξελίξεις για το θάνατο των παιδιών στην Αμαλιάδα και το μυστήριο με την εξαφάνιση της γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook