Γιώργος Παράσχος για Ελένη Μενεγάκη: «Στο δοκιμαστικό την λάτρεψα αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή ήταν μια άλλη» (video)
«Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη», είπε ο ηθοποιός, αλλά από την άλλη ανέφερε ότι την ευχαριστεί γιατί του έδωσε ένα μάθημα .
Στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη πριν από 10 χρόνια αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Γειά σου” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.
Ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε πως δε μπορούσε να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια της εκπομπής καθώς δε μπορούσε να υποστηρίξει την θεματολογία ενώ όπως είπε δε θα επέλεγε να ξανασυνεργαστεί με την παρουσιάστρια.
«Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση τότε. Αυτό που μου είχαν πει να κάνω, δεν μπορούσα να το υπηρετήσω. Μου έλεγαν “μίλα για να πάρεις πλάνο”, αλλά δεν μιλούσα γιατί με τα θέματα που είχαμε, δεν είχα τι να πω. Κάποια στιγμή ήθελα κάτι να πω, αλλά μου έκανε νόημα η Ελένη να μην το πω. Ο τρόπος της ήταν λίγο απότομος και τότε κλειδώθηκα ακόμα περισσότερο. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη.
Απλά αυτοί που βρίσκονται στο πάνελ της Ελένης σχολιάζουν κάποια πράγματα που δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ. Στο δοκιμαστικό λάτρεψα την Ελένη και είπα ότι θα γίνει κολλητή μου. Αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή, ήταν μία άλλη η Ελένη. Το υπόλοιπο πάνελ προσπαθούσε να με βοηθήσει πίσω από την κάμερα, αλλά μπροστά όχι και τόσο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.
«Εγώ την ευχαριστώ την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την καρδιά μου γιατί μου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα. Στο τελευταίο διάστημα ένιωσα ότι δεν με ήθελαν, αλλά το προκάλεσα κι εγώ. Πραγματικά, την ευχαριστώ πάρα πολύ την Ελένη» πρόσθεσε ο Γιώργος Παράσχος.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-1: Ο Δικέφαλος είναι εδώ – Με θωρηκτό Ντιαγέ και super sub Σορετίρε νίκησε την Ένωση και αναπνέει
- Ο Φλάβιο Μπολσονάρο μετά την εκλογική του ήττα δραπέτευσε στο Μαϊάμι και ευχαρίστησε τον πρόεδρο Τράμπ – Δηλώνει «ηγέτης της Βραζιλίας»
- Καιρός: Πάνω από 100 χιλιοστά βροχής σε Μαγνησία και Σποράδες – Πλημμύρες και αποκλεισμένοι δρόμοι σε Σκιάθο και νότιο Πήλιο (βίντεο)
- «Σύγκρουση»: Το νέο ερωτικό – δικαστικό θρίλερ του MEGA – Πρεμιέρα Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 22:10
- ΕΡΤnews: Πρεμιέρα νέου κύκλου – «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Όλυμπος» – Πέμπτη 29.10.2026
- Παναθηναϊκός – Άρης 2-1: Ραστόντερ… εξ ουρανού, λύτρωσε τον Παναθηναϊκό στο φινάλε!
- Φαίη Σκορδά: Βίντεο από τη μετακόμιση στο νέο σπίτι με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη
- Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: To πάρτι που έκανε για τη γιορτή της – Στην παρέα της ο Σπύρος Μπιμπίλας – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook