Δεμένη χειροπόδαρα και μέσα σε σακούλες, βρέθηκε το πτώμα της Αναστάζια στην Κω σύμφωνα με την μαρτυρία της διασώστριας που εντόπισε την σορό της στις Αλυκές.

Την ίδια ώρα ενώ οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές στην Κώ  έχουν σε κλοιό ως βασικό ύποπτο τον 32χρονο από το Μπαγκλατές, ο πατέρας της 27χρονης Ανασταζία εμφανίζεται σίγουρος για τον σύντροφο της δηλώνοντας ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με την δολοφονία της κόρης του.

Ίσως επειδή στάθηκε όρθια και πάλεψε, δεν ήταν υποταγμένη και έχασε τη ζωή της», είπε ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια, μιλώντας στον ΑΝΤ1 .

Ο πατέρας της 27χρονης εξέφρασε την άποψη ότι η κόρη του ίσως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, αντιστάθηκε  και έτσι τη δολοφόνησαν.

Κατηγόρησε επίσης τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό ότι λέει ψέματα προσθέτοντας ότι από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκε τον 28χρονο Πολωνό σύντροφο της  «και τον εμπιστεύομαι ακόμα».ΌΠως και η σύζυγος του έτσι και ο πατέρας της 27χρονης άφησε αιχμές για την Αστυνομία ότι δεν κινητοποιήθηκε εγκαίρως και αμέσως μετά την καταγγελία για την εξαφάνιση της που έκανε ο φίλος της.

«Ο κατηγορούμενος λέει ψέματα, ο σύντροφός της δεν έχει καμία εμπλοκή με τη δολοφονία. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε την εξαφάνισή της, οι αρχές καθυστέρησαν και τώρα από τις αρχές εξαρτάται αλλά αντί για το παιδί μου θα παραλάβω ένα κουτί» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Αναστάζια.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο 28χρονος Μιχάλ, ο σύντροφός της αδικοχαμένης Πολωνής, «είναι σε πολύ κακή κατάσταση». Συνεχίζοντας, δε, για τον σύντροφο της κόρης του και τη σχέση που είχαν, ο κ. Ρουμπίνσκι είπε ότι «ήταν η πρώτη του μεγάλη αγάπη, ήταν σχεδόν το τέλειο ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια, ήταν παντού μαζί, ζούσαν σαν παντρεμένο ζευγάρι, τον εμπιστεύτηκα εξ αρχής και τον εμπιστεύομαι ακόμα».

«Πίστευα ότι μαζί του δεν θα πάθαινε κάτι κακό και ξέρω ότι αν μπορούσε θα έδινε τη ζωή του για εκείνη. Ο Μιχάλ δήλωσε την εξαφάνισή της και μας πήρε τηλέφωνο το ίδιο βράδυ. Μετά τα μηνύματα της Αναστάζια ήξερε ότι κάτι δεν πηγαινε καλά» πρόσθεσε ο πατέρας της άγρια δολοφονημένης 27χρονης.

Ερωτηθείς για το τι πιστεύει μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες θανάτου της κόρης του, ο πατέρας της 27χρονη από την Πολωνία απάντησε ότι «είναι τρομακτικό να διαβάζεις όσα γράφονται, ότι θα μπορούσε να είναι ομαδικός βιασμός. Η Αναστάζια ήταν μια δυνατή γυναίκα, μπορούσε να διαχειριστεί έναν επιθετικό άνθρωπο. Ούτως ή άλλως υπήρχαν ίχνη μάχης και ίσως επειδή στάθηκε όρθια και πάλεψε, δεν ήταν υποταγμένη και έχασε τη ζωή της».

Δείτε τι είπε στο “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1  ο πατέρας της 27χρονης:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook