Στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο πραγματοποίησε τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Συνάντηση με δημοσιογράφους πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση έγινε σε χαλαρό κλίμα, συνοδεία εδεσμάτων και ποτών.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο, λίγο μετά τις 12:15 και χαιρέτισε και ευχαρίστησε του δημοσιογράφους λέγοντας ότι κάποιες στιγμές η προεκλογική εκστρατεία ήταν εξοντωτική για όλους.


«Έπλεξα να συνδυάσω το κλείσιμο της προεκλογικής μας καμπάνιας στη Θεσσαλονίκη και να συναντηθώ με τους δημοσιογράφους εδώ δεν είναι το κέντρο και οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο 12 μήνες το χρόνο και η Θεσσαλονίκη παίζει σημαντικοί ρόλο» είπε μεταξύ άλλων τόνισε με νόημα ότι «την επόμενη ήμερα θα είμαστε εκεί» και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν να μεταδίδουμε τα μηνύματα.

Στη συνέχεια συζήτησε με δημοσιογράφους για θέματα της πόλης για το μέλλον της κεντροαριστεράς για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις τα αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών, τις διεθνείς εξελίξεις αλλά και ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας με τις εκλογικές μάχες.


Μαζί του βρισκόταν η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Αργυρόπουλος, η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς και ο Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς.

Αναλυτικά η δήλωση Τσίπρα:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες, γιατί σε αυτή τη διπλή εκλογική αναμέτρηση δεν τρέχαμε μονάχα εμείς, τρέχατε και εσείς για να μας καλύπτετε και είμαι βέβαιος ότι και για εσάς ήταν πολλές φορές εξοντωτικό, σε πολύ δύσκολους ρυθμούς. Επέλεξα, λοιπόν, να συνδυάσω το κλείσιμο της προεκλογικής μας καμπάνιας στη Θεσσαλονίκη με τη συνάντησή μου με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, γιατί πρώτα από όλα θεωρώ ότι δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα, αλλά και οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας παίζουν έναν καθοριστικό και πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Και θεωρώ ότι και η Θεσσαλονίκη παίζει έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στη ΔΕΘ, αλλά 122 μήνες τον χρόνο. Θέλουμε, λοιπόν, να σας ευχαριστήσουμε που τρέξατε κι εσείς μαζί μας για να καλύπτετε όλες αυτές τις προσπάθειες που κάναμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας, να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη. Είμαστε στο τέλος μιας δύσκολης αναμέτρησης. Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα κρίνουν για το πώς πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα τα τέσσερα επόμενα χρόνια, θα πάρουν σωστές αποφάσεις και εσείς σωστά θα καλύπτετε. Και τις δικές μας προσπάθειες, τη δική μας πολιτική και καμπάνια κάθε φορά, αλλά και τις αποφάσεις του ελληνικού λαού».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook