Η Γκαζμέ είναι Τουρκάλα κουρδικής καταγωγής και βαφτίστηκε Χριστιανή για να παντρευτεί τον αγαπημένο της…

«Στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα, θρησκεία, χρώματα» είναι το μήνυμά της Γκαζμέ που πήρε το όνομα Μυρσίνη.

Η αγάπη δεν λογαριάζει σύνορα και αυτό απέδειξαν η Γκαζμέ και ο Γιώργος που ερωτεύτηκαν , παντρεύτηκαν το Σάββατο (17/06) κι έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι 1,5 έτους που επίσης βάφτισαν.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι δικοί τους άνθρωποι , οι συγγενείς τους ήταν σύμφωνοι και στο ίδιο πνεύμα αγάπης.


Εκείνη είναι 28 ετών και ο σύζυγος της, Γιώργος, είναι 31 με καταγωγή από τον Σκινιά της Βιάννου. Γνωρίστηκαν στην καφετέρια που εκείνη δούλευε, στο κέντρο του Ηρακλείου, και μετρούν πλέον μαζί έξι χρόνια! Μάλιστα, η αγάπη τους επισφραγίστηκε όταν ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους, η κόρη τους.

Ο μπαμπάς της Γκαζμέ έφθασε στην Κρήτη ως πολιτικός πρόσφυγας το 2000 και ένα χρόνο αργότερα ήρθαν στο νησί η μητέρα της, ο αδερφός της και η ίδια, ενώ δύο από τα αδέρφια της γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Η Γκαζμέ έχει τελειώσει ελληνικό σχολείο και μιλάει άπταιστα τα ελληνικά ενώ έχει σπουδάσει διακόσμηση. Η νεαρή δηλώνει ότι τα μοναδικά ζητήματα που αντιμετώπισαν ήταν γραφειοκρατικής φύσεως.

Εκείνη έπρεπε να βαφτιστεί Ορθόδοξη Χριστιανή για να γίνει ο γάμος και η βάφτιση της κορούλας τους. «Το να βαφτιστώ όμως ήταν κάτι που το ήθελα ούτως ή άλλως και το έκανα με μεγάλη χαρά. Η βάφτιση μου έγινε στη Ψαρή της Βιάννου πριν δύο χρόνια όπου έλαβα το όνομα Μυρσίνη!» αναφέρει με έκδηλο ενθουσιασμό στο Cretalive.


Ο γάμος τελέστηκε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ανώπολη το περασμένο Σάββατο, στις 17/6/2023. Με αυτή την ιστορία η Μυρσίνη λοιπόν, μέσω του Cretalive, θέλει να μεταφέρει το μήνυμα ότι: «στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα, θρησκεία, χρώματα και (αυτή) είναι πάνω από όλα»!

Πηγή: cretalive.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook