Στην Κρήτη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, προσήλθε στις 10:45 το πρωί της Κυριακής στο 1ο δημοτικό σχολείο Αρκαλοχωρίου Κρήτης, προκειμένου να ψηφίσει.

Επισημαίνεται πως το σχολείο που επέλεξε να ψηφίσει ο κ. Ανδρουλάκης, συστεγάζεται σε κοντέινερ καθώς το κτίριο είχε καταστραφεί ολοσχερώς το 2021.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε δηλώσεις εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο.

«Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη ό,τι και εάν επέλεξε στις 21 Μαΐου να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, τη μόνη δημοκρατική παράταξη σε αυτή τη νέα της πορεία. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα, μία αναποτελεσματική αντιπολίτευση και μία αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση που οι επιλογές της καθημερινά αποδομούν το κοινωνικό κράτος. Από τη δική μας πλευρά, δεσμεύομαι πως θα είναι η δύναμή τους μέσα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο, με αγώνες και αγκαλιάζοντας τις αγωνίες τους, τις ελπίδες και τις ανάγκες τους. Η δημοκρατική παράταξη όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ τόσο πιο πολύ θα υπάρχει αξιόπιστη προοδευτική δύναμη απέναντι στη συντήρηση, στην αναξιοκρατία, απέναντι στην αδιαφάνεια τα επόμενα χρόνια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook