Όσα είπε για το Survivor All Star και την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και μια εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την απόχώρηση του από το Survivor All Star
Σήμερα ο π΄ρωην παίκτης βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν συνευρέθηκε σεξουαλικά με κάποια κοπέλα στο Survivor, ενώ μίλησε και για την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
«Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου! Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη» παραδέχθηκε, τονίζοντας για το Survivor πως «το 2017 ήταν τελείως αυθόρμητο ενώ το φετινό ήταν πολύ προβλεπόμενο. Σαν να τα έβλεπες όλα μπροστά σου. Ήξερες ότι θα πας στο συμβούλιο και ότι θα τσακωθείς. Αυτοί που παίρνουν τον λόγο στο συμβούλιο, αν έχεις δει ριάλιτι ή ξέρεις από τηλεόραση, σημαίνει ότι έχουν απήχηση στον κόσμο. Όταν έβγαινε δηλαδή ο Μαρτίκας και μιλούσε, ήξερε ότι έχει κόσμο έξω. Ότι έχει φανατικούς αλλά και haters».

Δείτε το βίντεο
Στην πορεία, ο ίδιος τόνισε: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα που έκανα μέσα στο Survivor All Star. Μόνο ότι είχε κολλήσει το μυαλό μου και τσακωνόταν μια εβδομάδα με τη Μαριαλένα. Η τοποθέτησή μου ήταν σωστή αλλά ήταν λάθος που το διαιώνισα. Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, που είναι ένας μικρόκοσμος, υπάρχουν δύσκολες στιγμές και οι έξι μήνες είναι σαν έξι χρόνια. Δένεσαι με τον άλλον τόσο πολύ συναισθηματικά, επειδή περνάς τόσες ώρες μαζί του και ξέρεις τα πάντα για αυτόν και τον περίγυρο του. Δεν έκλαψα με τη μάνα μου, αλλά έκλαψα με πράγματα που με άδειασαν. Είναι σαν να σε αδειάζει ο φίλος σου. Είχε απομακρυνθεί γιατί ήθελε να με ψηφίσει. Καλύτερα πιάσε με, «ρε φίλε δεν μπορώ να κάνω αλλιώς και θα σε ψηφίσω».

Πέρασαν έξι μήνες και εμείς οι δυο συζητάγαμε τα πάντα, είχαμε μια κοινή γραμμή και μια κοινή σκέψη με το τι μας ενοχλεί μέσα στο παιχνίδι και στη δύσκολη βλέπω ότι προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και με δίνεις τόσο εύκολα. Με βάζεις στην ίδια ζυγαριά με έναν άνθρωπο που σε έχει εκθέσει και έχει πει τόσα αρνητικά για σένα, την Μελίνα, ε ρε φίλε με στεναχώρησε. Κάναμε μια έντονη κουβέντα και έβαλα τα κλάματα γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι με άδειασε με τόσο εύκολο τρόπο».

Τέλος, όσον αφορά την προσωπική του ζωή αλλά και τα λάθη που έκανε με την πρώην σύντροφο του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε τα εξής. «Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με μια κοπέλα και λένε “το νέο ζευγάρι στην πόλη”. Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός. Με την Ευρυδίκη δεν κάναμε κάτι ακραίο. Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την δεκτικότητά σου. Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει. Αν θέλω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω. Δεν με νοιάζει η κριτική και έξι μήνες έκανα αυτοκριτική».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook