Άγριες σκηνές με ξύλο και ένταση στο δημαρχείο της Ρόδου

Τα επεισόδια στο δημαρχείο της Ρόδου ξέφυγαν από κάθε έλεγχο κατά τη διάρκεια διαγωνισμού για την εκμετάλλευση της κεντρικής παραλίας με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνες και θαλάσσια σπορ

Λιποθυμίες, κλωτσιές, μπουνιές, βρισιές κι εκατέρωθεν απειλές συνέθεσαν το σκηνικό στον πρώτο όροφο του δημαρχείου της Ρόδου έξω από το γραφείο του αρμόδιου αντιδήμαρχου για την εκμετάλλευση της κεντρικής παραλίας του νησιού.


Οι υποψήφιοι για την εκμετάλλευση της παραλίας τσακώθηκαν μεταξύ τους πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός, με αποτέλεσμα να σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά και ασθενοφόρο, καθώς υπήρξαν τραυματισμοί και λιποθυμικά επεισόδια.

Το ξύλο στο δημαρχείο της Ρόδου
Αιτία του της απίστευτης ένταση ήταν η πρωτοβουλία ιδιωτικής εταιρείας, η οποία ήθελε, διά των δικηγόρων της, να πάρει την εκμετάλλευση από την κοινοπραξία των επί πολλά χρόνια δραστηριοποιούμενων μικροεπαγγελματιών στην κεντρική παραλία της Ρόδου, από το Καζίνο μέχρι το Ενυδρείο και προς την Ψαροπούλα, αλλά και κάποιες άλλες παραλίες, όπως αυτή της Τσαμπίκας.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, η ιδιωτική εταιρεία φαίνεται να κερδίζει τον διαγωνισμό, ωστόσο η κοινοπραξία των μικροεπαγγελματιών φέρεται να καταγγέλλει τη διαδικασία και να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.
Έκοψε τις φλέβες του

Σύμφωνα με τη dimokratiki, ένας από τους μικροεπαγγελματίες φέρεται να έκοψε τις φλέβες του σε μια κίνηση απελπισίας… Μια ακόμη από τους επαγγελματίες λιποθύμησε, ενώ οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες κατά της δημοτικής αρχής και η κατάσταση έκρυθμη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook