Πώς περιέγραψε στο «MEGA Καλημέρα» την συνάντησή της με τον ηθοποιό Αριστοτέλη Μπολοβίνο

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την συνάντησή της με τον ηθοποιό της σειράς IQ 160, Αριστοτέλη Μπολοβίνο.

Η παρέα του «MEGA Καλημέρα» σχολίασε την παρουσία του ηθοποιού Αριστοτέλη Μπολοβίνου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Συγκεκριμένα, σχολιάστηκε η επιλογή του ρούχου της Ναταλίας Γερμανού.

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε για την αντίδραση της στιχουργού, παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού όταν τον είδε.

«Η Ναταλία δεν περίμενε ότι θα της αρέσει ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος, και από κοντά ο Αριστοτέλης είναι πολύ ωραίος. Έτσι είδε ότι δεν έχει ετοιμαστεί κατάλληλα. Θα είχε και άλλον καλεσμένο μετά, αλλά δεν περίμενε αυτό που είδε μπροστά της. καταλαβαίνω εγώ. Έπαθε πλάκα παιδί μου», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Στην συνέχεια η Ελεωνόρα Μελέτη πήρε τηλέφωνο την Ναταλία Γερμανού να της ζητήσει… εξηγήσεις!

«Καλημέρα παιδιά μου αγαπημένα! Τον Αριστοτέλη τον είδα πρώτη φορά από κοντά την μέρα που τον φέραμε καλεσμένο. Τον είχα δει και στη σειρά. Από κοντά είναι αυτό που λέμε «άλλο πράγμα». Πάντα είμαι ντυμένη σωστά, και κατάλληλα προετοιμασμένη για τους καλεσμένους μου!», είπε η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Είναι γλυκύτατος, πολύ συμπαθητικός, πάρα πολύ γοητευτικός αλλά είναι ένα εξαιρετικά ευγενικό παιδί. Είναι πολύ ωραίος και είναι πολύ ωραίος και στη σειρά. Όταν τον είδα, είδα έναν άνθρωπο 1, 90, είπα «όπα». Είναι ένα πείραγμα που μού κάνουν αυτό με τα ρούχα! Μου έλεγαν “θα βάλεις τη στολή;” ενώ σε άλλους καλεσμένους φορούσα τζιν και πουκάμισο», σχολίασε περαιτέρω η Ναταλία Γερμανία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook