Σε αποχρώσεις του λευκού, του κόκκινου του μπλέ και του φούξια κινήθηκαν οι κυρίες της Βουλής ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Κλασσικό κοστούμι σε σκούρους τόνους επέλεξαν στην πλειοψηφία τους οι άνδρες.

Δεν έλειψαν και οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις όπως αυτή της Τζώρτζια Κεφαλά από την Πλεύση Ελευθερίας, η οποία φορούσε πράσινο σακάκι και μπλούζα με ανοιχτό ντεκολτέ.

Η Σοφία Ζαχαράκη που ξεχώρισε μέσα στο μπλε electric σύνολο με παντελόνι που φορούσε.

Έλαμψε στο κατακόκκινο φόρεμα της η Δόμνα Μιχαηλίδου, που συνδύασε με μπεζ γόβες και δερμάτινη ζώνη.

Στα λευκά ντύθηκε η Νίκη Κεραμέως, ενώ λευκό κοστούμι με χρυσές λεπτομέρειες επέλεξε η νέα υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, επέλεξε μια μπλε κλος φούστα, που συνδύασε με ψηλά πέδιλα και έντονο ροζ κραγιόν.

Πρόσωπα που ξεχώρισαν
Κι ενώ όλοι περίμεναν την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, τα φλας μαγνήτισε και η άφιξη της Έφης Αχτσιόγλου, ντυμένη στα λευκά, η οποία δε συνοδεύτηκε από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο ενώ δεν κάθισαν και σε κοντινές θέσεις.

Από τις 09.30 άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι εκλεγμένοι βουλευτές, με αρκετούς να συνοδεύονται από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως ο νέος υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, που φωτογραφήθηκε δίπλα στην Ευγενία Μανωλίδου και τους γιους τους.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου με τον σύζυγό της Μάξιμο Μουμούρη και τα τέσσερα παιδιά τους. Αγκαλιά με τον γιο του κατέφτασε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, ενώ ιδιαίτερα συγκινημένος για την εκλογή του παππού του εμφανίστηκε ο εγγονός του Γιάννη Τραγάκη.

Εμφανίσεις που ξεχώρισαν
Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του και δήλωσε έτοιμος για αγώνες.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα που επέλεξε ένα εκκεντρικό πουκάμισο με… παπαγάλους.
Πόζαρε δίπλα στην εκλεγμένη βουλευτή με την Πλεύση, Τζώρτζια Κεφαλά, που συνδύασε ένα μαύρο εντυπωσιακό σύνολο με μια καταπράσινη τουνίκ.


Λίγο νωρίτερα και ιδιαίτερα ευδιάθετη κατέφτασε και η επικεφαλής της Πλεύσης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με τον σύντροφο και βουλευτή του κόμματος Διαμαντή Καραναστάση, ο οποίος μάλιστα έδωσε θρησκευτικό όρκο εν αντιθέσει με εκείνη που έδωσε πολιτικό.

Λακωνικός στις δηλώσεις του ο σύντροφός της ο οποίος επέλεξε να φορέσει γιλέκο και κοντομάνικο πουκάμισο. Νωρίτερα, εμφανώς συγκινημένος έφτασε και ο πατέρας της, Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Μια ιδιαίτερη είσοδο με ισχυρισμούς συμβολισμούς έκανε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος συνοδεύτηκε από σκύλο οδηγό, ενώ ο μικρός Γιαννάκης, ο γιος του νέου τσάρου της Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη, έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με τα τρομερά γυαλιά του

Τα 100 «πρωτάκια»
Από τους 300 στη Βουλή, οι 100 είναι νέοι βουλευτές, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Θρασκιά να μην κρύβει τη χαρά αλλά και την αγωνία της.

Για πρώτη φορά στη Βουλή μπήκε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελένη Βατσινά.

Μία από τις 68 γυναίκες που κάθισαν στα έδρανα της Βουλής, είναι η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού, που εμφανίστηκε με cape dress σε λευκή απόχρωση .

Ένα κοκτέιλ φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση με φιόγκους επέλεξε η Μίκα Ιατρίδη, ενώ ξεχώρισε μέσα στο μωβ σακάκι η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook