Ο πρόεδρος της κοινότητας λέει ότι ο 70χρονος που πυροβόλησε τα παιδιά έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Χαλκιδική, όπου ηλικιωμένος, 70χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τρεις ανήλικους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, χθες το βράδυ, περίπου τα μεσάνυχτα. Ο ηλικιωμένος άνοιξε πυρ εναντίον των ανηλίκων (δύο 17χρονοι κι ένας 15χρονος), έπειτα από φραστικό επεισόδιο.

Νοσηλεύεται ο ένας ανήλικος
Ο ένας από τους ανήλικους μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στο οποίο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι άλλοι δύο νοσηλεύθηκαν προσωρινά στο ΑΧΕΠΑ απ’ όπου πήραν εξιτήριο κι επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Ο 70χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Πυροβόλησε στον αέρα μόλις είδε αστυνομικούς

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 70χρονος, ενώ βρισκόταν στην αυλή της οικίας του πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την άφιξη των αστυνομικών πυροβόλησε στον αέρα χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, και 14 φυσίγγια.

«Ένιωσα μία σφαίρα και το κεφάλι μου γεμάτο αίματα»
Ένα από τα θύματα, ο 17χρονος μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS: «Ήμασταν μία μεγάλη παρέα παιδιών, όπου φωνάζαμε και κάναμε βλακείες. Τότε, απλώς στο «άκυρο», νιώσαμε μία σφαίρα και βλέπω το κεφάλι μου γεμάτο αίματα. Τρέξαμε πανικόβλητοι στην πλατεία, ρίξαμε νερό και μετά από όλα αυτά πήγαμε στο νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη».

Ο πρόεδρος της κοινότητας της Ολυμπιάδας, Γιάννης Πετράκης μίλησε για το συμβάν στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Χθες το βράδυ μετά τη μία δέχθηκα ένα τηλεφώνημα ότι στην πλατεία του χωριού μας έχουν χτυπηθεί δικά μας παιδιά. Ο δράστης είναι κοντά στα 80 έτη, ζει μόνος του και έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν ξέρουμε πού βρήκε το όπλο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook