Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την άγρια καταδίωξη στη Λάρισα, όπου ένας 20χρονος Σύρος έχασε τη ζωή του ύστερα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από αστυνομικούς.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, έξω από την Λάρισα όταν η αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο με έναν επιβαίνοντα κινείτο επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη.

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως από την άγρια καταδίωξη στη Λάρισα, όπου ένας 20χρονος Σύρος έχασε τη ζωή του ύστερα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από αστυνομικούς.

Στο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, διακρίνεται το κλεμμένο λευκό ΙΧ, το οποίο έχει πέσει πάνω σε τοίχο σπιτιού, στο χωριό Μοσχοχώρι, εκεί όπου σταμάτησε η καταδίωξη των αστυνομικών.

Ο 20χρονος που έχασε τη ζωή του αφού έριξε το όχημα στον τοίχο, επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά λίγο αργότερα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχθηκε πυροβολισμό από υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού στην ωμοπλάτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook