Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θύμα και δράστης ήταν φίλοι. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη του εγκλήματος .

Το έγκλημα  σημειώθηκε στη οδό Σόλωνος, στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσαλονίκη
Σε βίντεο μάλιστα αποτυπώνεται καρέ καρέ η δολοφονία του 50χρονου άνδρα από πυροβολισμούς που δέχτηκε από άλλον άνδρα , φίλο του όπως λέγεται στη Θεσσαλονίκη

Στο βίντεο – ντοκουμέντο καταγράφηκε η δολοφονία του 50χρονου άνδρα έξω από βενζινάδικο, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο φαίνεται το θύμα να λογομαχεί με τον οδηγό ενός οχήματος και στη συνέχεια να προσπαθεί να τον χτυπήσει με μία αλυσίδα. Τότε δέχεται τους πυροβολισμούς και πέφτει στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, δράστης και θύμα κάθονταν νωρίτερα μαζί σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Τσακώθηκαν, και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν μαζί στο ίδιο βενζινάδικο, στην οδό Σόλωνος. Εκεί άρχισαν να τσακώνονται ξανά. Τότε ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον άλλον, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στη συνέχεια ο δράστης αποχώρησε με το αυτοκίνητό του από το σημείο.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τη 1.00 το μεσημέρι, στη Θεσσαλονίκη και το θύμα, αλβανικής καταγωγής, τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook