Την υποψηφιότητα τους στο δήμο Καισαριανής ανακοίνωσε ο τραγουδιστής

Ο Χρήστος Δάντης μιλάει για την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος, αλλά και για το εάν θα πήγαινε η Ασημίνα στο All Star Survivor 2.
Τον Χρήστο Δάντη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και η δημοσιογράφος, Κωνσταντίνα Γκρόσι, σε συναυλία του στην Καισαριανή.
Ο γνωστός καλλιτέχνης, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος, ενώ απάντησε αν υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor All Star 2.
«Είναι μια ξεχωριστή συναυλία εδώ στην Καισαριανή γιατί ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον Δήμαρχο για τις επόμενες εκλογές. Είναι ο τόπος μου, τον αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να ασχοληθώ γενικότερα με το πολιτιστικό θέμα αυτού του τόπου», αποκάλυψε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Σχετικά με την δήλωση του Ατζούν Ιλιτζάλι στον τελικό του Survivor All Star, όπου είπε ότι συγχωρεί όλους τους παίκτες τους οποίους έδιωξε από το ριάλιτι επιβίωσης και τους προσκαλεί στο Survivor All Star 2, o Χρήστος Δάντης είπε: «Δεν ξέρω αν η Ασημίνα θα επέστρεφε, ούτε ξέρω αν είχε πρόσκληση για τον τελικό. Πρέπει να σας απαντήσει η ίδια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook