Φωτογραφικό ντοκουμέντο που δείχνει τον βομβιστή στην Τεκτονική Στοά να προσπαθεί να καλύψει τα χαρακτηριστικά του φορώντας περούκα

Στα χέρια των Αρχών Ασφαλείας βρίσκεται από κάμερες ο βομβιστής που χθες τοποθέτησε δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Τεκτονική Στοά, ο οποίος πάντως προσπάθησε να παραποιήσει τα χαρακτηριστικά του.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο έχει καταγραφεί ο βομβιστής που τοποθέτησε δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Τεκτονική Στοά, στην οδό Αχαρνών. Μάλιστα το Open TV παρουσίασε ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο στο οποίο απεικονίζεται ο άνδρας να προσπαθεί να παραποιήσει τα χαρακτηριστικά του φορώντας περούκα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η περιοχή είναι γεμάτη από κάμερες ασφαλείας οπότε θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα οι αρχές θα είχαν στα χέρια τους κάποια εικόνα που θα έδειχνε τον άνδρα που τοποθέτησε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών
Στο μεταξύ το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης στην Τεκτονική Στοά ενώ είχε προηγηθεί και προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο 112.Ωστόσο ο δράστης δεν ενημέρωσε και για δεύτερο εκρηκτικό μηχανισμό που εντοπίστηκε την μονάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.) .
Το κτίριο έχει υποστεί μικρές υλικές ζημιές στην είσοδό του, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook