Δημητσάνα: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα ράλι – Πέντε τραυματίες, ανάμεσα τους δύο παιδιά – Δείτε το βίντεο
Ένα από τα αυτοκίνητα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο πλήθος. Λίγο αργότερα και δεύτερο αυτοκίνητο χτύπησε έναν φωτογράφο.
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε αγώνα ράλι στη Δημητσάνα, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του βγήκε εκτός πίστας και έπεσε στο πλήθος που παρακολουθούσε, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους δύο παιδιά.
Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα της 22ης Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, στην οποία συμμετέχουν 69 οδηγοί.
Λίγο αργότερα και δεύτερο αυτοκίνητο ξέφυγε από τη διαδρομή του και τραυμάτισε έναν φωτογράφο.
Ο δήμαρχος Γορτυνίας υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η ανάβαση, είπε στην ΕΡΤ ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και ειναι εκτός κινδύνου. Ο ένας μάλιστα, πήρε και εξιτήριο. Όπως είπε ο δήμαρχος, κατά την διάρκεια του αγώνα είχα ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται.
Το ράλι τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Γορτυνίας και διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και αποτελεί τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Βανς μετά την ήττα: «Ο πόλεμος είναι ο λόγος που χάσαμε τις εκλογές» – Εξηγεί γιατί οι ψηφοφόροι τους γύρισαν την πλάτη
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα και ιστορικές πρωτιές για γυναίκες και εκπροσώπους μειονοτήτων
- Άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΕΛ.Α.Σ. για τους Ποινικούς Κώδικες – Μαρινάκης: Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή ο Τσίπρας να τον ρωτήσει – ΕΛΑΣ: Πείτε μας ποιους τραπεζίτες ξεπλύνατε
- Ζωγράφου Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους – Εισέβαλαν στο Μαθηματικό με μολότοφ, ξύλα και τσεκούρι – 3 τραυματίες (βίντεο)
- Η Βίλλυ Ραζή δίνει ραντεβού κάθε Πέμπτη στην «Οδό Λυσίου» – Για αυθεντικές λαϊκές βραδιές με τραγούδια που αγαπάμε!
- Μαρίνος Αγαπίου – «Αιώνια Παρουσία»: Ένα τραγούδι για όσους δεν έφυγαν ποτέ από την καρδιά μας
- Eurovision 2027: 234 οι συμμετοχές για την εκπροσώπηση της Ελλάδας
- Τράμπ μετά την εκλογική ήττα: Υπόσχεται συνεργασία με τους Δημοκρατικούς αλλά απειλεί και με βέτο – “Δεν ήμουν στο ψηφοδέλτιο γι αυτό χάσαμε”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook