Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 35χρονος Αλβανός που εκτέλεσαν τα μεσάνυχτα – Tι λέει η αστυνομία
Ένας 35χρονος από την Αλβανία, με καταγωγή από την Κορυτσά, είναι το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Όπως μεταδίδουν αλβανικά ΜΜΕ, πρόκειται για έναν 35χρονο που είχε το παρατσούκλι «Zezaku» και σχετιζόταν με υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ φέρεται να είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις πλαστογραφίας και κλοπών.


Οι εκτελεστές τού έστησαν ενέδρα θανάτου
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στις 00:50 το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε τηλεφωνήματα για πυροβολισμούς στον Εύοσμο, στην οδό Βιζυηνού, έξω από πολυκατοικία.
Οι δράστες φέρεται να είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στο 35χρονο θύμα της επίθεσης και μόλις τον είδαν τον πυροβόλησαν αρκετές σφαίρες στο στήθος.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, βρήκαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Παρελήφθη από κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την έρευνα για την πρωτοφανή δολοφονική επίθεση για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας
Για το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ., στην οποία αναφέρει αναλυτικά πώς συνέβη το περιστατικό.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε περιοχή του Ευόσμου, εντοπίστηκε επί του πεζοδρομίου, από προστρέξαντες αστυνομικούς, σοβαρά τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.”
Ολες οι Ειδήσεις
- Επικό βίντεο: O Αργεντίνος σπίκερ… τρελάθηκε με το γκολ ισοφάρισης του Μέσι κόντρα στην Αίγυπτο, φώναζε, χτυπούσε το τραπέζι και έβριζε
- Τραμπ: «Η εκεχειρία με το Ιράν τελείωσε», «είναι αποβράσματα» – «Απαίσιος εταίρος η Ισπανία , δεν θέλω εμπορικές συναλλαγές» – «Μου αρέσει ο Ερντογάν»
- «Κλείσατε και τα μικρόφωνα, πάρτε τα , δεν τα θέλω»: Έξαλλος ο Οικονομόπουλος σε συναυλία του – Βίντεο
- «Η γη της ελιάς»: Απόψε το μεγάλο φινάλε με το γάμο του Μανώλη και της Αμαλίας – Δείτε το τρέϊλερ
- Σύνοδος ΝΑΤΟ: Ο Μητσοτάκης έθεσε θέμα casus belli από την Άγκυρα – «Δικαίωμά μας η επέκταση των χωρικών υδάτων»
- Το μενού στο δείπνο των ηγετών του NATO στην Άγκυρα με παραδοσιακά υλικά και συνταγές της τουρκικής κουζίνας
- Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με μοντέλα σε επίδειξη μόδας: Ήθελα να ανέβω στην πασαρέλα και να τις χαστουκίσω -Βίντεο
- Στο δείπνο των ηγετών ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγο του – Τους υποδέχτηκαν στο Λευκό Παλάτι ο Ερντογάν με τη σύζυγο του (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook