Αντιδράσεις για την παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής σε εκδήλωση μετά μουσικής στο Ζάππειο. Η απάντηση Πατούλη: "Συγνώμη ήταν η κακιά στιγμή".

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στη ΝΔ με τον Γιώργο Πατούλη, με τις ζεϊμπεκιές που χόρεψε χτες σε εκδήλωση στο Ζάππειο, την ώρα που η φωτιές μαίνονταν στη χώρα με τη Νέα Αγχίαλο να ζεί στιγμές αποκάλυψης.

Όλα ξεκίνησαν από βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με τον περιφερειάρχη Αττικής σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο.

Κάποια στιγμή, όταν το κέφι «άναψε», ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια έχοντας λάβει το χρίσμα της ΝΔ, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών.

Οι εικόνες αυτές – που ήταν σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα που βιώνει ολόκληρη η χώρα τις τελευταίες δέκα μέρες- προκάλεσε νέα αναταραχή αλλά και οργή στο μέγαρο Μαξίμου, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Νότη Μηταράκη, που έκανε οικογενειακές διακοπές στην Πάτμο ενώ η χώρα δοκιμάζεται από τις φωτιές .

Πηγές της ΝΔ δήλωναν την έντονη δυσαρέσκεια του κόμματος, ενώ στην ερώτηση αν τίθεται θέμα για το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος στον νυν περιφερειάρχη, οι ίδιες πηγές δήλωναν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

«Συγγνώμη, ήταν μια κακιά στιγμή, εντελώς λανθασμένα χόρεψα ζεϊμπέκικο»
“Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη” δηλώνει ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

“Ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα” δηλώνει ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μετά το σάλο, αναφερόμενος στο ζεϊμπέκικο που χόρεψε την Πέμπτη, εν μέσω των πυρκαγιών που κατέκαιγαν τη χώρα.

Ο κ. Πατούλης εξήγησε ότι παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

“Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους”.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη, προσθέτει ο Γιώργος Πατούλης.

“Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα” καταλήγει στη δήλωσή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook