Σοκαρισμένος ο άνδρας που χτυπήθηκε αδέσποτη σφαίρα ενώ ήταν στο μπαλκόνι του περιγράφει την περιπέτεια του

Είναι ο Αποστόλης Χριστακόπουλος μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου Γεννηματάς και μιλά στο MEGA, για τον εφιάλτη που έζησε επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να είναι και νεκρός από την αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε
Όπως είπε έπινε αμέριμνος τον καφέ του στο μπαλκόνι του σπιτιού του στα Άνω Λιόσια, όταν η αδέσποτη σφαίρα από όπλο ασυνείδητου καρφώθηκε στο γόνατό του.

«Άκουσα 3 πυροβολισμούς. Εκείνη την ώρα έσκυβα και έπινα τον καφέ. Με το που σηκώνω το κεφάλι μου, ξαφνικά αισθάνομαι την σφαίρα εδώ, με τρύπησε, έτρεχε το αίμα, πανικοβλήθηκα».

Χωρίς να χάσουν χρόνο, ο συγκάτοικός του και οι γείτονες ειδοποίησαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Το θύμα εκτιμά ότι οι πυροβολισμοί προήλθαν από το Ζεφύρι, εκεί όπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται γλέντια και οι γνωστοί άγνωστοι πυροβολούν εντός κατοικημένης περιοχής αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Μάλιστα, το σπίτι του άτυχου άνδρα απέχει λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και μια «ανάσα» από πλατεία όπου καθημερινά παίζουν μικρά παιδιά.

«Επιτέλους να κοιτάξουν οι αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ποιος έχει όπλα. Έχουν άδεια; Γιατί πυροβολούν ανεξέλεγκτα; Να φοβόμαστε να κάτσουμε έξω σπίτι μας;», συμπληρώνει ο κ. Χριστακόπουλος.
Το θύμα παραμένει στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Γεννηματάς από την Παρασκευή το απόγευμα. Σήμερα, υπεβλήθη σε χειρουργείο.


Ο Αποστόλης Χριστακόπουλος είχε βρει καρφωμένη σφαίρα στο σπίτι του και το 2019. Μετά από όσα πέρασε, είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά. Όπως λέει, πρέπει να μπει ένα τέλος στην ανομία ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειας στους κατοίκους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook