Οδηγοί με τα αυτοκίνητα τους που αποκλείστηκαν από τα φερτά υλικά και τις λάσπες είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμό

Με σφοδρότητα πλήττει τη Δυτική Ελλάδα αυτή την ώρα η κακοκαιρία Petar, ενώ αλώβητη δεν έμεινε ούτε η Κεφαλονιά, καθώς από νωρίς το απόγευμα άρχισαν σφοδρές βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με το ekefalonia.gr το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν η διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο Αργοστόλι Φισκάρδου, λίγο μετά τον Αγκώνα, καθώς η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε την πτώση λάσπης και φερτών υλικών που έκλεισαν προσωρινά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.


Ευτυχώς στο σημείο βρέθηκαν άμεσα η πυροσβεστική και οχήματα της πολιτικής προστασίας περιφέρειας Ιονίων Νήσων με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί άμεσα.

Στο σημείο βρέθηκε και η πρόεδρος της ΔΕΕΠ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρόδη Κράτσα, Γιάννα Κουλουμπή η οποία γνωρίζοντας την περιοχή αντέδρασε άμεσα και αφού είδε αν χρειάζονται κάτι οι οδηγοί που είχαν αποκλειστεί στο σημείο και βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθησύχασε τους ξένους επισκέπτες, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν από το έντονο φαινόμενο και την κατολίσθηση. Μάλιστα η ίδια ήταν σε ανοιχτή γραμμή συνεχώς με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.


Επίσης, διεκόπη η κυκλοφορία στον δρόμο που οδηγεί από τα Διβαράτα στον Μύρτο λόγω φερτών υλικών σε διάφορα σημεία του οδοστρώματος. Στο σημείο επιχειρούν οχήματα της πολιτικής προστασίας προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία το συντομότερο.

Έχουν εντοπιστεί προβλήματα και σε διάφορα άλλα σημεία του οδικού δικτύου του νησιού, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Πηγή: ekefalonia.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook