Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Ο Έλληνας οπαδός συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή του Γκύζη καθώς φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό από τα επεισόδια έξω και γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τραγική κατάληξη την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Το βιντεοληπτικό υλικό ήταν αυτό που τον πρόδωσε και οδήγησε στην σύλληψη του . Φέρεται να είναι ο καθοδηγητής και φαίνεται να είναι ο μπροστάρης στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, με ρόπαλο στα χέρια να οδηγεί την ομάδα των χούλιγκαν της Ντιναμό. Τους δείχνει τον δρόμο και όλοι μαζί εφορμούν έξω από το γήπεδο «OPAP ARENA».

Σταματάει την κυκλοφορία και έναν διερχόμενο οδηγό. Τον αναγκάζει με νοήματα να κάνει όπισθεν και να φύγει. Συνεχίζει να καθοδηγεί τον όχλο και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται στο βάθος η συμπλοκή που ξεκινάει.

Αυτά τα πλάνα αποτελούν για την Αστυνομία ακόμη μία επιβεβαίωση για το ραντεβού και την στενή συνεργασία Ελλήνων και Κροατών χούλιγκαν το βράδυ των επεισοδίων.

Το προφίλ του συλληφθέντα – Τι λένε οι γείτονες

Σύμφωνα με την ΕΡΤ είναι 43 χρόνων φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού, με πολύ πλούσιο παραβατικό παρελθόν στην οπαδική βία και γνώριμος των Αρχών.

Τα πρόσθετα στοιχεία της ταυτοποίησής του δόθηκαν στις Ανακριτικές Αρχές και εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης που εκτελέστηκε σήμερα (18/8) στο σπίτι του, στην περιοχή του Γκύζη, όπου ακολούθησε και κατ’ οίκον έρευνα με παρουσία Εισαγγελέα, για τον εντοπισμό τυχόν περαιτέρω στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν και σε άλλα άτομα. Στο «μικροσκόπιο»της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται πλέον κινητά και USB του 43χρονου οπαδού.

Οι γείτονες του 43χρονου ανέφεραν ότι είναι «κλειστός χαρακτήρας που δεν επεδίωκε επαφές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Δεκέμβριο είχε τραυματιστεί μαζί με έναν ακόμη οπαδό του Παναθηναϊκού, μετά από συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων της ίδιας ομάδας, στην οδό Δέγλερη έξω από το Πρωτοδικείο, κατά την διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης οπαδικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους χούλιγκαν που διαφεύγουν της σύλληψης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook