Το βίντεο δείχνει τις δύο αδελφές, που είχαν πάει στο τάφο του πατέρα τους να κάνουν twerking στο στρατιωτικό νεκροταφείο.

Οι δύο αδελφές από την Ουκρανία ανέβασαν στο Instagram το βίντεο που τράβηξαν να χορεύουν και κάνουν twerking στο στρατιωτικό νεκροταφείο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και  τώρα κινδυνεύουν να φυλακιστούν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο νεαρές γυναίκες επισκέφθηκαν στις 24 Αυγούστου τον τάφο του πατέρα τους, ο οποίος έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος την πατρίδα του ενάντια στους Ρώσους εισβολείς στο ανατολικό Ντονέτσκ. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, το ένα από τα δύο κορίτσια (που ήταν ντυμένα με σορτσάκια και μπουστάκια) έβγαλε το κινητό της, το έστησε σε ένα σημείο και έκανε μια σύντομη… χορογραφία με φόντο τους τάφους στρατιωτών, που ήταν στολισμένοι με λουλούδια και την ουκρανική σημαία.

Παρόλο που η αδερφή της αρχικά δεν συμμετείχε, μάλλον επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο, στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει εντυπωσιακό φινάλε πηγαίνοντας μπροστά στην κάμερα και κάνοντας twerking.

Οι δύο αδερφές θα κατηγορηθούν για βεβήλωση τάφου

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τα δύο κορίτσια που δεν κατονομάζονται θα κατηγορηθούν για βεβήλωση τάφου και τώρα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών.

Η σύλληψη τους έγινε λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο από την τοπική αστυνομία, και οι φωτογραφίες της σύλληψής τους που κυκλοφόρησαν τις δείχνουν να φορούν τα ίδια ακριβώς ρούχα με την επίσκεψή τους στο νεκροταφείο.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η πράξη τους οι αδελφές ζήτησαν συγγνώμη με ανάρτησή τους στα social media, λέγοντας ότι δεν είχαν την πρόθεση να προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών ηρώων.

Παραδέχτηκαν ότι ήταν λάθος να τραβήξουν το βίντεο, εξήγησαν όμως ότι εκείνη τη στιγμή δεν τους φάνηκε κακό, επειδή ο πατέρας τους θα έβρισκε αστεία τη συμπεριφορά τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook