Οργή προκαλούν τα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok η 15χρονη και επαίρεται για τον ξυλαδαρμό σε βάρος ενός 14χρονου αγοριού που νοσηλεύεται.

Η 15χρονη κατηγορείται ως ένα από τα συνολικά επτά άτομα που ξυλοκόπησαν στις 30 Αυγούστου με απίστευτη βαρβαρότητα τον 14χρονο, το βράδυ της περασμένης  Τετάρτης, στην περιοχή της Χαριλάου, στην οδό Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή για το άγριο περιστατικό με τον ξυλαδαρμό του 14χρονου φέρεται να στάθηκε προγενέστερο φραστικό επεισόδιο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ.

Η 15χρονη αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα ενώ η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνές της για να ταυτοποιηθεί η ομάδα των υπολοίπων  ανηλίκων που πλησίασε και χτύπησε τον 14χρονο.

Την ώρα που το ανήλικο θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, έχοντας τραύματα στο κεφάλι και διάσειση από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε, η 15χρονη επιδεικνύει στους ακόλουθούς της στο «TikTok» τις ικανότητές της στην… πυγμαχία. Η ανήλικη, που συστήνεται και ως… «σλατίνα», φαίνεται στο βίντεο να ρίχνει μπουνιές στον αέρα, την ώρα που η φίλη της χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της για να δείξει πως… πυροβολεί με «πιστόλι».

Μάλιστα, σε ένα από τα σχόλια στο συγκεκριμένο βίντεο, μια κοπέλα της γράφει «έπρεπε», αναφερόμενη πιθανότατα στον ξυλοδαρμό του άτυχου παιδιού.

Δείτε το βίντεο:

Σε δεύτερο βίντεο, που ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής και «συνοδεύει» με γνωστό κομμάτι της τραπ μουσικής, γράφει ως λεζάντα «θα τον φάω ζωντανό», ενώ δύο ανήλικες της σχολιάζουν «όντως τον έφαγες ζωντανό».

Σημειώνεται ότι σε βάρος της νεαρής και ενός ακόμα ατόμου που ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook