Η Ελένη Ψυχούλη, τα τελευταία χρόνια ζει στην Πλατανιά στο Πήλιο, και δεν μπορεί να κρύψει τη στενοχώρια και το σοκ της από τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή από την κακοκαιρία.

Η κακοκαιρία Daniel έχει χτυπήσει λυσσαλέα και το Πήλιο που καταγράφει τεράστιες καταστροφές.

Η γνωστή δημοσιογράφος γαστρονομίας και συγγραφέας, Ελένη Ψυχούλη, μίλησε στην εκπομπή Στουντιο 4 περιγράφοντας τις δρaματικές συνθήκες που επικρατούν:

«Αυτή τη στιγμή πλησιάζει το καραβάκι να μας σώσει. Επειδή ακούγονται μόνο τα μεγάλα χωριά, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλη η ακτογραμμή του Πηλίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει. Έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου όπως και πάρα πολλά σπίτια. Έχουν καταστραφεί οι δρόμοι, το ποτάμι έκοψε τις γέφυρες κι έκοψε το χωριό στα δύο. Είναι βιβλική η καταστροφή. Εγώ δε θα πω για κυβερνητικές ευθύνες, διότι καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που έγινε που είναι πρωτόγνωρο» είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

«Είμαστε ξεκομμένοι από τα πάντα και οι καταστροφές είναι τεράστιες. Δηλαδή αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσουν να γίνουν και να ξαναχτιστούν τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι βιβλική η καταστροφή και δεν θα πω για κυβερνητικές ευθύνες γιατί καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που έγινε. Κάτι που είναι πρωτόγνωρο» πρόσθεσε η Ελένη Ψυχούλη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook