«Ανησυχώ για τη μητέρα μου στον Παλαμά», είπε η κα. Παπαθανασίου και συνέχισε λέγοντας «μου είπαν ότι βρήκαν τη μητέρα μου πνιγμένη μέσα στο σπίτι».

Με έκδηλη την αγωνία της μια γυναίκα από την Καρδίτσα, εκφράζει τους φόβους της για το αν είναι ζωντανή η μητέρα της στον Παλαμά, το οποίο έχει πλημμυρίσει εξ ολοκλήρου μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel τα τελευταία 24ωρα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, η κ. Παπαθανασίου είπε ότι δεν ήταν στον Παλαμά αλλά στην πόλη της Καρδίτσας και πως δεν έχει μιλήσει με τη μητέρα της. «Ήταν η νύφη μου και ο γιος της στο σπίτι αλλά δεν πρόλαβαν να την πάρουν», δήλωσε η γυναίκα για όσα εκτυλίχθηκαν μετά την πλημμύρα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στο χωριό, που έχει βυθιστεί στο νερό και θυμίζει λίμνη.

Η κ. Παπαθανασίου δεν έχει μιλήσει με τη μητέρα της από προχθές και αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή την πήρε τηλέφωνο ο ανιψιός της, δηλαδή ο γιος της νύφης της, και της είπε ότι το νερό έχει φτάσει τα 2 μέτρα και ότι «η γιαγιά είναι πνιγμένη μέσα στο σπίτι». «Είναι 100% μέσα η γιαγιά πνιγμένη», είπε η κ. Παπαθανασίου…

«Την άφησαν μέσα να πνιγεί και είναι το νερό 2 μέτρα εκεί», είπε η γυναίκα στο OPEN. «Η μητέρα μου είναι 97χρονών και είναι κατάκοιτη», πρόσθεσε η γυναίκα στη συγκλονιστική μαρτυρία της και ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα πού βρίσκεται το σπίτι της ενώ παράλληλα είπε ότι έχει καλέσει τις Αρχές, να πάει κάποιος στο σπίτι…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook