Η αντίδρασή του τραγουδιστή στις φήμες ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου έκανε δηλώσεις για την συναυλία του στη Νέα Υόρκη αλλά και για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι θα γίνει πατέρας.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας ρώτησε τον τραγουδιστή: «Κωνσταντίνε, διαβάζεις «ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνει πατέρας….»»!

Και ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν μπορώ να ασχολούμαι τώρα με αυτά τα δημοσιεύματα (περί εγκυμοσύνης). Όποτε θέλει ο Θεός θα γίνει»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με την πανέμορφη Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Οι δυό τους αν και δεν έχουν μιλήσει δημόσια για να επιβεβαιώσουν τη σχέση, φέρεται να πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι, χωρίς και πάλι να έχουν και πάλι δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε επίσης στον ΑΝΤ1 για την συναυλία που πρόκειται να δώσει στο διάσημο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης, αλλά και τις τραγικές στιγμές που περνάει η χώρα μας αυτό το διάστημα με τις φωτιές και τις πλημμύρες.

Σχετικά με το σημαντικό ορόσημο στην καριέρα του, καθώς θα εμφανιστεί στο «Barclays Center», ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε: «Ο κόσμος της Αμερικής και ο ελληνισμός της Αμερικής, όλοι μαζί».

«Το peak μου είναι να έχουμε όλοι υγεία και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και να βοηθάμε γιατί αυτά που γίνονται στην κοινωνία είναι αδιανόητα» πρόσθεσε στη συνέχεια. «Η αγάπη μπορεί να μας ενώσει και να κάνει τα πάντα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του δημοφιλούς τραγουδιστή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook