Άγρια κόντρα μεταξύ του τραγουδιστή Αλκίνοου Ιωαννίδη και του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου εν μέσω βιβλικών καταστροφών από την κακοκαιρία Daniel.

Η αρχή έγινε από τον τραγουδιστή ο οποίος σε συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας στην Τεχνόπολη ξεκίνησε με τη φράση «έρχομαι από τη λάσπη» χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρισμό «ανεκδιήγητος» για τον δήμαρχο Βόλου κατηγορώντας τον ότι για να τον γράψουν οι κάμερες ανέβηκε σε μπουλντόζα και «φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε”».

Ο Αχιλλέας Μπέος την Τρίτη το πρωί απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη από το facebook κάνοντας λόγο για «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη», ενώ άφξσε και αιχμές για το αν τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τους πλημμυροπαθείς. Ενώ ο δήμαρχος Βόλου μίλησε με σκληρά λόγια και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1
Βέβαια θυμίζουμε ότι η κόντρα Ιωαννίδη – Μπέου κρατάει από το 2020 με αφορμή το νερό των Σταγιατών.

«Έρχομαι από τη λάσπη»
«Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε”. Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς» είπε χαρακτηριστικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Ο Αχιλλέας Μπέος μεταξύ άλλων που είπε για την κατάσταση στο Βόλο μετά τις πλημμύρες, απάντησε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και στον Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο. Μιλάμε για τραγικό νούμερο. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Με πήραν τηλέφωνο πολλοί καλλιτέχνες για να βοηθήσουν. Να στείλουν τρόφιμα και νερά. Πόσο κόσμο είχε η συναυλία του; Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα και απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Δεν με αφήνετε με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Εγώ βγήκα να μιλήσω για την πόλη μου, τον Βόλο».

Νωρίτερα σήμερα σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Βόλου έγραψε: «Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου, Αλκίνοου Ιωαννίδη για τα όσο βιώνουν οι πολίτες του Βόλου, διοργάνωσε και μια συναυλία για να τον εκφράσει (κα να βγάλει το απωθημένο του βρίζοντας με).
Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη.
Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook