«Μου έλεγε ότι χωρίς θυσίες καμία δεν παίρνει εκπομπή», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε συνέντευξη η Τζούλια Νόβα. Η ξανθιά καλλονή μίλησε για τον Τροχό της Τύχης, τον πρώην σύντροφό της, τις ανήθικες προτάσεις που της έχουν κάνει, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για όλους και για όλα.

Η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε στον «Τροχό της τύχης», λέγοντας πως έκλαιγε αρκετές φορές στα καμαρίνια και αποκάλυψε πως πάθαινε κρίσεις πανικού ενώ μίλησε και για τις πρώην σχέσεις της.
«Ένιωθα καταπιεσμένη στην προηγουμένη σχέση μου, δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Με τον πρώην σύντροφό μου δεν μιλάμε. έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Μου είχε πει κάποιος ότι πρέπει να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω εκπομπή».

«Ο Λιάγκας έχει τα νευράκια του»
Στη συνέχεια, η Τζούλια Νόβα μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα λέγοντας πως τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως τον αγαπάει.

«Τον έχω πολύ ψηλά. Ο Αρναούτογλου είναι γοητευτικός άνδρας. Ο Λιάγκας είναι συμπαθητικός. Έχει τα νευράκια του κι εγώ με τα νεύρα δεν τα πάω καλά».

Τέλος, η Τζούλια Νόβα είπε πως δεν της άρεσε η εκπομπή που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πως είχε αρνητικό κουτσομπολιό.
«Είναι ακόμα η Ηλιάνα παρουσιάστρια; Δεν είναι του γούστου μου. Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι. Έχει κακία μέσα της».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook