«Ήταν πολύ δραστήριο κορίτσι. Είχε σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων. Μιλούσε 4 γλώσσες», είπε συγγενής της 33χρονης Αγγέλας που σκοτώθηκε μαζί με τον αδελφό της στο τροχαίο στη Λιβύη.

Με μεγάλη συγκίνηση μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» συγγενής των Ελλήνων διερμηνέων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο στην Λιβύη.

Όπως ανέφερε η συγγενής των δύο αδικοχαμένων διερμηνέων, Αγγέλας και Φίλιππου, η 33χρονη μία εβδομάδα μετά τον γάμο της πήγε στην Λιβύη ως μέρος της ελληνικής αποστολής.

Οι δύο νέοι, ο Φίλιππος και η Αγγέλα, που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο στη Λιβύη είναι αδέλφια και παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη.

«Ποια κοπέλα θα σηκωνόταν να πάει μετά τον γάμο της εκεί; Ποιος άνθρωπος μία εβδομάδα μετά τον γάμο του θα τα άφηνε όλα και να πάει στη Λιβύη να βοηθήσει; Την προηγούμενη Κυριακή είμασταν στον γάμο, μετά το πάρτι της και τώρα… Όλο αυτό που ζούμε είναι σαν ταινία, δεν μπορούμε να το σκεφτούμε», είπε.

«Ήταν πολύ δραστήριο κορίτσι. Είχε σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων. Μιλούσε 4 γλώσσες, μιλούσε πολύ καλά αραβικά, γιατί όταν ήταν παιδί της άρεσε να παίζει με τα παιδιά στη γειτονιά και μιλούσε απ’ όλους καλύτερα αραβικά. Ήταν πολύ δεμένη με τη χώρα».

Ο 34χρονος αδερφός της, Φίλιππος, είχε δουλέψει σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και η Μέση Ανατολή, ενώ τα τελευταία χρόνια βοηθούσε στην ανασυγκρότηση της Λιβύης.

«Πάντα ήταν ο μεγάλος αδερφός. Την προστάτευε, ήθελε να είναι μαζί και πήγαν μαζί, έφυγαν μαζί», είπε συγκινημένη.

«Ήταν ένα κορίτσι που λάτρευε τα άλογα. Ήταν η αμαζόνα μας, ήταν ανεξάρτητη από παιδί, δεν φοβόταν τίποτα», συμπλήρωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook