Με θέα το γαλάζιο του Αργοσαρωνικού στην περιοχή Κουνουπίτσα των Σπετσών, βρίσκεται το ησυχαστήριο του Στέφανου Κασσελάκη

Είναι η μονοκατοικία στις Σπέτσες που αγόρασε πριν από λίγα χρόνια ο Στέφανος Κασσελάκης και το καλοκαίρι πέρασε μέρος των διακοπών του. Ένα ακίνητο εντυπωσιακό μέσα στο οποίο φέρεται έγιναν μια σειρά από συναντήσεις το περασμένο Αύγουστο, που όπως λένε ορισμένοι δρομολόγησαν εξελίξεις.

Ο αντιδήμαρχος του νησιού μιλάει στο Live News και περιγράφει στιγμές του επιχειρηματία που φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τη στήλη του Βηματοδότη, να αναφέρεται στις έντονες παρασκηνιακές κινήσεις.

«Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο σπίτι κοντά στην παραλία και από ότι φαίνεται θέλει κάποιες επισκευές», είπε ο αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο τρίτος κατά σειρά ιδιοκτήτης του αρχοντικού. Πριν από λίγα χρόνια έκλεισε η συμφωνία, με το αντίτιμο της αγοραπωλησίας να μην ανακοινώνεται.

«Ο άνθρωπος ήταν σεμνός, απλός και ήρεμος. Προσωπικά χάρηκα για την γνωριμία μας», συμπλήρωσε.

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη ήταν στους περισσότερους άγνωστο.

Ήταν η εποχή όμως, που στις Σπέτσες, μέσα σε αυτό το αρχοντικό, όπως λέγεται η μία συνάντηση διαδεχόταν την άλλη.

Οι στενοί συνεργάτες κάνουν εισηγήσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης μελετάει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και η υποψηφιότητά του κλειδώνει.

Καθημερινά ο κ. Κασσελάκης περπατούσε στη Ντάπια και στο Ποσειδώνιο με παρέα την πανέμορφη σκυλίτσα του, η οποία τραβούσε τα βλέμματα με την υπερκινητικότητά της. Πάντα, από κοντά του, ο σύντροφός του Tyler Mcbeth.
«Μου είπε πως ο πατέρας του είχε καταγωγή από το νησί και είναι άνθρωπος που αγαπάει τον τόπο και τον επισκέπτεται», πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκεπτόταν τις Σπέτσες από παιδί, καθώς από το νησί κατάγεται ο πατέρας του. Ήθελε να αποκτήσει με την πρώτη ευκαιρία ένα ακίνητο υψηλής αισθητικής και όταν έμαθε πως μπήκε πωλητήριο σε αυτό το αρχοντικό, οι διαδικασίες για την αγορά, έτρεξαν ταχύτατα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook