Η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού έχασε τη ζωή της από μολυσματική ασθένεια και βύθισε στο πένθος την Κω, τον τόπο καταγωγής της.

Αποκλειστικά στο Live News μίλησε η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Ινδία.

Η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού έχασε τη ζωή της από μολυσματική ασθένεια και βύθισε στο πένθος την Κω, τον τόπο καταγωγής της. Σύμφωνα μετα πρώτα στοιχεία πέθανε από λοιμώδη εγκεφαλίτιδα πιθανότατα μετά από τσίμπημα εντόμου.

Συγκλονισμένη η μητέρα της από τον χαμό του παιδιού της ανέφερε στο MEGA πως η κόρη της, η καπετάνισσά τους, όπως είπε χαρακτηριστικά, ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να ταξιδεύει.

«Σήμερα θα κηδέψουμε την κούκλα μας, τον άγγελό μας, τη καπετάνισσά μας. Η καπετάνισσά μας που ήθελε να ταξιδεύει. Ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και το έκανε», δήλωσε.


Όπως είπε η μητέρα της 20χρονης, μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του παιδιού της, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως η 20χρονη κατέληξε από ιογενή εγκεφαλίτιδα. Πιθανολογείται να συνέβη μετά από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού που της προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί, δεν έχει βγει τίποτα ακόμα, δεν έχουν βγει τίποτα από τα πορίσματα ή η ιατροδικαστική έκθεση. Οι άνθρωποι θέλανε πάρα πολύ να σώσουν το παιδί μας, προσπάθησαν όλοι. Η καπετάνισσά μας αυτή τη στιγμή ταξιδεύει, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα… αυτό που ήθελε να κάνει, ταξιδεύει στις θάλασσες.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή δόκιμος άρχισε το ταξίδι της με το πλοίο στην Ινδία και μετά από 15 ημέρες ταξιδιού η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Μόλις προσέγγισαν το λιμάνι του Σουέζ κατέβηκε από το πλοίο και συνοδευόμενη από ιατρικό προσωπικό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της από το Κάιρο στην Αθήνα για να νοσηλευτεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

15 ημέρες αργότερα, στις 17 Σεπτεμβρίου, η 20χρονη έχασε τη μάχη και έφυγε από τη ζωή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook