Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ενώπιον περίπου 600 καλεσμένων – Δάκρυσε ο «Ντάνος» μόλις είδε τη νύφη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Πανέμορφη η νύφη κατέφθασε συνοδευόμενη από το κουμπάρο και αγαπημένο φίλο του ζευγαριου Αναστάσιο Ντούγκα . Πλήθος κόσμου χειροκροτούσε ενώ ο γαμπρός συγκινημένος την υποδέχτηκε και φίλησε με σεβασμό και το χέρι της πεθεράς του.


«Είσαι πολύ όμορφη», είπε στη νύφη εμφανώς συγκινημένος.


Επίσης χαριτολογώντας είπε στην όμορφη νύφη ότι «άργησε» ενώ ο κόσμος χαμογελούσε και έδινε ευχές στο ζευγάρι για βίον ανθόσπαρτον

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώπιον περίπου 600 καλεσμένων. Αν και οι δυο τους προτιμούσαν αρχικά, να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πρώτος στο εκκλησάκι έφτασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τη Δήμητρα Βαμβακούση να τηρεί το «έθιμο» που θέλει τον γαμπρό να περιμένει τη νύφη.

Μόλις έφτασε η νύφη, απαστράπτουσα και φυσικά χαρούμενη κοντοστάθηκε να χαιρετίσει φίλους και γνωστούς λέγοντας ευχαριστώ για τις ευχές.

Η άφιξη του γαμπρού
Λίγα λεπτά πριν τις 5 μμ έφτασε α γαμπρός Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκκλησία στο Λυκαβηττό οδηγώντας μια μαύρη Mercedes.
Στην είσοδο υπήρχε security για τον έλεγχο των προσκεκλημένων και πλήθος καναλιών για μια δήλωση από τον αγαπημένο σε όλους γαμπρό.
Τον υποδέχτηκε ο τραγουδιστής Αντυπας και πολλοί διάσημοι καλεσμένοι όπως η Αντζελα Γκερέκου και παίκτες από το Survivor .
Νωρίτερα ο γαμπρός ετοιμάστηκε συγκινημένος μαζί με φίλους και συγγενείς ακούγοντας τραγούδια του γάμου ενώ πληροφορίες λένε ότι δεν παρέλειψε να περάσει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μητέρα του για να την χαιρετήσει μια τόσο σημαντική μέρα της ζωής του.

Επίσης ευχαρίστησε όλους τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει δηλώσεις μετά το γλέντι και τους παρακάλεσε να σεβαστούν αυτή την μοναδική μέρα της ζωή του!

Tι είπε ο κουμπάρος τους λίγο πριν τον γάμο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook