Οι εντάσεις μεταξύ των διαγωνιζόμενων δεν έλειψαν από το Gala με πιο έντονη την αντιπαράθεση μεταξύ της Μορτασίας και της Αμάνταμε αφορμή τις βαθμολογίες.

Σε αισθητική Cabaret έπρεπε να επιμεληθούν τις εμφανίσεις τους οι διαγωνιζόμενες του MyStyleRocks σήμερα όπως όπως αποδείχθηκε η αποστολή ήταν δύσκολη. Οι περισσότερες διαγωνιζόμενες δεν κατάφεραν να προσαρμόσουν σε σημερινές εμφανίσεις την αισθητική του Cabaret καταλήγοντας με looks που σε πολλές περιπτώσεις θύμιζαν κοστούμια.

Οι εντάσεις μεταξύ των διαγωνιζόμενων δεν έλειψαν από το Gala με πιο έντονη την αντιπαράθεση μεταξύ της Μορτασίας και της Αμάνταμε αφορμή τις βαθμολογίες. (δείτε το video)

Οι βαθμολογίες που είχαν συγκεντρώσει οι διαγωνιζόμενες από τις προηγούμενες πέντε εμφανίσεις τους προσμετρήθηκαν με τη σημερινή δίνοντας την τελική κατάταξη. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η ΑμάνταΜανωλάκου η οποία και παρέλαβε την επιταγή των 2.500 ευρώ. (δείτε το video)

Στη συνέχεια οι τρεις διαγωνιζόμενες που βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Νίκη Κόλλια, η ΝτένηΚουβαράκου και η Χριστίνα Μπίτα στάθηκαν μπροστά στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες οι οποίες αποφάσισαν να σώσουν την Χριστίνα Μπίτα με πιο κρίσιμη την ψήφο της Αμάντας η οποία ήταν διπλή. (δείτε το video)

Η Ντένη και η Νίκη βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή η οποία έπρεπε να λάβει την τελική απόφαση για το ποια διαγωνιζόμενη θα συνεχίσει την πορεία της στο MyStyleRocks. Η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε τη δική της ψήφο στην Ντένη τονίζοντας πως αυτό το πρόγραμμα περνάει το μήνυμα πως η μόδα δεν έχει ηλικία. Ο Στέλιος Κουδουνάρης επέλεξε να στηρίξει με την ψήφο του τη Νίκη και η τελική απόφαση βάρυνε τον Δημήτρη Σκουλό ο οποίος αφού χαρακτήρισε τις δύο διαγωνιζόμενες «χαρά του show»,  επέλεξε να δώσει την ψήφο του στη Ντένη,με την Νίκη Κόλλια να αποχαιρετά το MyStyleRocks. (δείτε το video)

MYSTYLΕ ROCKSΚαθημερινά στις 14.50

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook