Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο και πλημμυροπαθή που τον έβρισε. Σε έξαλλη κατάσταση ο δήμαρχος Βόλου τον χαστούκισε.

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα» φώναζε ο πολίτης στον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος του επιτέθηκε και τον χτύπησε.

Το επεισόδιο έγινε σήμερα το πρωϊ στην Άλλη Μεριά Βόλου , όπου οι κάτοικοι στην συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωϊ για να αποτρέψουν το μπάζωμα.

Από χθες το απόγευμα, σύμφωνα με το gegonota.news οι κάτοικοι βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωϊ, βρήκε τους κατοίκους στη “θέση” τους.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος, του είπε “άντε γ…σου”. Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με την αστυνομία να παρακολουθεί απλά την σκηνή. “Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα” φώναζε ο πολίτης. Ο Αχιλλέας Μπέος έδινε “εντολή” στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, είναι το δεύτερο επεισόδιο. Χθες βράδυ ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου, άρπαξε το χέρι του καθαριστή και έστρεψε την μάνικα κατά του γνωστού δικηγόρου του Βόλου Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.

Πηγή: gegonota.news

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook