Η 50χρονη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο χτες το βράδυ στο κρεωπολείο, όταν πήγε να καθαρίσει την κρεατομηχανή

Πριν από λίγο συνελήφθη Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι και κατηγορείται για εργατικό ατύχημα

Σύμφωνα με την αστυνομία για το χρονικό του φριχτού περιστατικού στο κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, αναφέρεται ότι η 50χρονη πήγε να καθαρίσει τη μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της.

Στη συνέχεια, προσπαθώντας να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στην κρεατομηχανή και το χέρι της.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Η 50χρονη γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.
«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε γείτονας στην ΕΡΤ, «βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό»

Πηγή φωτό: protothema.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook