« Οι κάτοικοι είναι στη μοίρα τους», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης από τον πολύπαθο Βόλο

Επίσκεψη στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Στον Βόλο, συνοδεύομενος από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος εποισκέφθηκε περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαρία.

Στις 10:15 έφτασε στον Βόλο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, όπου είχε μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τους ανθρώπους που τον υποδέχτηκαν.


Tον υποδέχτηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η τέως Υπουργός, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές στη Νέα Ιωνία, στην συνέχεια το Εκλογικό Κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Παπαπέτρου όπου και συναντήθηκε με όλο το συνδυασμό, και τη συνοικία του Παλαιού Λιμεναρχείου.


Μάλιστα κάποια στιγμή ζήτησε να απομακρυνθούν οι κάμερες για να μιλήσει με τους πολίτες.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σε δηλώσεις του: «η εικόνα είναι σοκαριστική. Έχουν αφήσει τους ανθρώπους στη μοίρα τους. Δεν είναι δυνατόν η δεύτερη βροχή να έχει φέρει χειρότερες καταστάσεις από την πρώτη. Κάτι έχει συμβεί στο ενδιάμεσο, δεν ξέρω τεχνικά τι, αλλά κάτι έχει συμβεί στη διαχείριση τις τελευταίες 20 ημέρες που δεν έχει δουλέψει κι έχει προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.


Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία βοήθεια. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αντί ένα χέρι χαστούκι χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας κι εκεί να επικεντρωθεί όλη η πολιτεία και η κυβέρνηση και ο Περιφερειάρχης και εννοείται και ο Δήμαρχος αυτής της πόλης».

Ο Κασσελάκης έβγαλε τα παπούτσια του για να μπει σε σπίτι με λάσπες
Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφθηκε σπίτι που γέμισε λάσπη μετά τη σφοδρή κακοκαιρία «Elias», έβγαλε τα παπούτσια του και πραγματοποίησε αυτοψία.

Σε ένα σπίτι έπιασε και φτυάρι και έκανε μερικές φτυαριές πετώντας λάσπη έξω από το σπίτι.

Δείτε την φωτογραφία του TheNewspaper.gr

Σε κάποια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης είδε μια μικρή ομάδα πολιτών, να διαμαρτύρονται για την διαχείριση των απορριμμάτων, με πλακάτ που στρέφονταν και κατά του Σωκράτη Φάμελλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε τότε από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες να μην τον ακολουθήσουν ώστε να μιλήσει κατ΄ ιδίαν με τους διαμαρτυρόμενους, μαζί με τους οποίους απομακρύνθηκε λίγα μέτρα από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Στις 16:15 θα μεταβεί στο Δήμο Παλαμά, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο και πληγέντες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης, ενώ θα μεταβεί και στο Γυμναστήριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Υγείας.

Στις 17:30 θα είναι στο Ευύδριο Φαρσάλων, όπου θα έχει συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους και στις 19:00 στον Πεδινό Δομοκό, όπου θα συναντήσει και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook