Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο άνδρας από φρεάτιο στον Πειραιά. Αμέσως τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο 31χρονος άνδρας ήταν μέλος του συνεργείου που εργαζόταν στο σημείο.Σύμωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν αλλοδαπός και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Ο άντρας εγκλωβίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στο οποίο γίνονταν εργασίες στο Πειραιά.

Ακολούθησε επιχείρηση των ανδρών της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του καθώς για κάποια ώρα μετά την πτώση του ακουγόταν και ήταν εν ζωή.


Ωστόσο ο άτυχος άνδρας που εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στο οποίο γινόταν εργασίες επί της οδού Πολυδεύκους, στον Πειραιά, ανασύρθηκε νεκρός.

Μετά τον απεγκλωβισμό του, οι πυροσβέστες παρέδωσαν τον άντρα στο ΕΚΑΒ. που τον μετέφερε στο Τζάνειο, οπότε και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Για τη διάσωσή του κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και μέλη της διασωστικής ομάδας της 1ης ΕΜΑΚ. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν πυροσβέστες με ειδικά μηχανήματα προκειμένου να καταφέρουν να απομακρύνουν τις πέτρες που σκέπαζαν τον άτυχο 31χρονο.

Η επιχείρηση, η οποία διήρκησε περισσότερες από 3 ώρες, είχε ως αποτέλεσμα την ανάσυρση του άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.


Οι εργασίες που γίνονταν αφορούσαν σε ένα παλιό φρεάτιο αποχέτευσης και το βάθος του είναι επτά μέτρα. Το έδαφος υποχώρησε με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από χώματα και πέτρες.

Όπως ήταν φυσικό άμεσα σήμανε συναγερμός και οργανώθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του άνδρα.

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ στο σημείο μετέβη διασωστική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook