Με αυτοκριτική για το μεγαλύτερο «λάθος» στην θητεία του, που εκπνέει σε λίγες ημέρες, ζήτησαν από τον Κώστα Μπακογιάννη, να ξεκινήσει την συνέντευξη μαζί τους, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στην ανάπλαση της Πανεπιστημίου, λέγοντας χαρακτηριστικά «έχει πάρει σάρκα και οστά και αποδίδει, αλλά σε σχέση με την αρχική ιδέα, καθυστερήσαμε στην υλοποίηση του έργου. Εδώ έχουμε ένα κενό, υπήρξε αστοχία, υπήρξε αδυναμία, υπήρξε λάθος. Να είναι ξεκάθαρο όμως ότι από αυτό μάθαμε… Το πάθημα έγινε μάθημα και αυτό φαίνεται σε άλλα έργα, όπως στο θέατρο του Λυκαβηττού, που τεχνικά είναι απείρως δυσκολότερο από την Πανεπιστημίου».

«Ο μεγαλύτερος τσαμπατζής στην Αθήνα στα δημοτικά τέλη είναι το Κράτος. Πληρώνουν όλοι δημοτικά τέλη; Όχι. Ποιος δεν πληρώνει; Τα υπουργεία. Εμείς δεν μαζεύουμε τα πολλά σκουπίδια των υπουργείων; Εμείς δεν αλλάζουμε τις λάμπες; Πέρσι περικόψαμε τα δημοτικά τέλη κατά 5% για όλες και για όλους, φέτος θα τα περικόψουμε άλλο ένα 5% για όλες και για όλους. Αν πλήρωναν τέλη οι δημόσιες υπηρεσίες, θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις», επεσήμανε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook