Ασκητής: Δεν θα χειροκροτούσα τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί… (video)
Ο γωνστός ψυχίατρος, μίλησε για τα κοινωνικά προβλήματα που έχουν αναδυθεί μετά από τις συνεχιζόμενες κρίσεις στην χώρα μας.
Ο Θάνος Ασκητής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα μυστικά των συγχρόνων σχέσεων, τον γάμο του και τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο κ. Ασκητής είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στην περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, «Αττική μπροστά».
«Το πρώτο κομμάτι του προγράμματος μου αφορά την πρόληψη στην οικογένεια. Η οργή, ο θυμός, η σιωπή, η άρνηση, ο φόβος, η επιθετικότητα και η βία κυριαρχούν στην ψυχή και το μυαλό σας μετά την οικονομική κρίση», είπε αρχικά ο Θάνος Ασκητής.
Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να πει κάποιος ότι είναι ένα «φαινόμενο». Η εκλογή του ως πρόεδρος κόμματος, έχει βαθύ προβληματισμό. Το σεξαπίλ και η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του. Δεν θα «χειροκροτούσα» τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί. Για έμενα, το γονίδιο δεν μεταφέρεται από δυο συστήματα ομόφυλα», συμπλήρωσε ο Θάνος Ασκητής.
«Ο γάμος είναι θεσμός, που δίνει το νόημα στο ζευγάρι. Είμαι απόλυτος και κάθετος στο γεγονός ότι ζευγάρι για έμενα είναι ο άνδρας και η γυναίκα που κυοφορούν και γεννούν», πρόσθεσε.
Για την σύζυγό του αποκάλυψε πως, «μαζί με τη σύζυγό μου διατηρήσαμε τη σχέση μας, αν και είχαμε “σύννεφα” και φορτίσεις. Δεν υπάρχει ”τέλεια σχέση”, έχοντας καταγράψει το ιστορικό μου 70.000 ζευγάρια. Στην ερώτηση αν υπάρχει απιστία στα ζευγάρια, η απάντηση είναι «ναι”. Ένας γάμος μπορεί να συνεχιστεί αν ξεπεραστεί η απιστία».
«Η γυναίκα μεγαλώνοντας θέλει τρία πράγματα: ασφάλεια, ένα παιδί και φροντίδα. Είναι τραγικό να λέμε ότι θα ζήσομε κάποιον εφ’ όρου ζωής. Αν αύριο δεν θέλω να ζήσω με κάποιον, ανοίγω την πόρτα και φεύγω, είναι μήνυμα ωριμότητας χωρίς να βασανίζει ο ένας τον άλλον», υπογράμμισε κλείνοντας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Λιόν – ΠΑΟΚ 4-2: Πάλεψε με δέκα παίκτες ο «Δικέφαλος του Βορρά» αλλά λύγισε στο φινάλε
- Παναθηναϊκός – Ρόμα 1-1: Ο Ταμπόρδα έφερε χαμόγελα, οι Ιταλοί είπαν την τελευταία λέξη
- Δημοσκόπηση MRB: Έπεσε την 3η θέση το ΠΑΣΟΚ, 2η η Πλεύση Ελευθερίας, στις 16 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ – Η τάση για Καρυστιανού και Τσίπρα
- Η Έλενα Παπαρίζου στην πρώτη περιοδεία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision
- Θεσσαλονίκη : Στην Τούμπα συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας οι σοροί των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ – Συγκινητικός αποχαιρετισμός με συνθήματα και καπνογόνα (βίντεο)(βίντεο)
- Χρήστος Δάντης για το «Number One» της Παπαρίζου: Μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους ακόμα και παιδικό τραγούδι» (βίντεο)
- Βιολάντα: «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν προϊόν αμέλειας και αδιαφορίας» – Ο σπαρακτικός επικήδειος του γιου της Αγάπης Μπουνόβα (βίντεο)
- «Η μεγάλη χίμαιρα»: Η νύχτα που αλλάζουν όλα! – Το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο της διεθνούς συμπαραγωγής της ΕΡΤ – Σάββατο 31/1 στο ERTFLIX & Κυριακή 1/2 στην ΕΡΤ1
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook