Ασκητής: Δεν θα χειροκροτούσα τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί… (video)

Ο γωνστός ψυχίατρος, μίλησε για τα κοινωνικά προβλήματα που έχουν αναδυθεί μετά από τις συνεχιζόμενες κρίσεις στην χώρα μας.
Ο Θάνος Ασκητής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα μυστικά των συγχρόνων σχέσεων, τον γάμο του και τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο κ. Ασκητής είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στην περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, «Αττική μπροστά».
«Το πρώτο κομμάτι του προγράμματος μου αφορά την πρόληψη στην οικογένεια. Η οργή, ο θυμός, η σιωπή, η άρνηση, ο φόβος, η επιθετικότητα και η βία κυριαρχούν στην ψυχή και το μυαλό σας μετά την οικονομική κρίση», είπε αρχικά ο Θάνος Ασκητής.
Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να πει κάποιος ότι είναι ένα «φαινόμενο». Η εκλογή του ως πρόεδρος κόμματος, έχει βαθύ προβληματισμό. Το σεξαπίλ και η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του. Δεν θα «χειροκροτούσα» τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί. Για έμενα, το γονίδιο δεν μεταφέρεται από δυο συστήματα ομόφυλα», συμπλήρωσε ο Θάνος Ασκητής.
«Ο γάμος είναι θεσμός, που δίνει το νόημα στο ζευγάρι. Είμαι απόλυτος και κάθετος στο γεγονός ότι ζευγάρι για έμενα είναι ο άνδρας και η γυναίκα που κυοφορούν και γεννούν», πρόσθεσε.
Για την σύζυγό του αποκάλυψε πως, «μαζί με τη σύζυγό μου διατηρήσαμε τη σχέση μας, αν και είχαμε “σύννεφα” και φορτίσεις. Δεν υπάρχει ”τέλεια σχέση”, έχοντας καταγράψει το ιστορικό μου 70.000 ζευγάρια. Στην ερώτηση αν υπάρχει απιστία στα ζευγάρια, η απάντηση είναι «ναι”. Ένας γάμος μπορεί να συνεχιστεί αν ξεπεραστεί η απιστία».
«Η γυναίκα μεγαλώνοντας θέλει τρία πράγματα: ασφάλεια, ένα παιδί και φροντίδα. Είναι τραγικό να λέμε ότι θα ζήσομε κάποιον εφ’ όρου ζωής. Αν αύριο δεν θέλω να ζήσω με κάποιον, ανοίγω την πόρτα και φεύγω, είναι μήνυμα ωριμότητας χωρίς να βασανίζει ο ένας τον άλλον», υπογράμμισε κλείνοντας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Λευκός Οίκος: Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός στην Μαύρη Θάλασσα
- 13χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον 47χρονο θείο φίλης της – Μήνυση σε βάρος του από τους γονείς της
- Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην παρέλαση στη Λάρισα
- 25η Μαρτίου – Λαμία: Συγκίνηση με μαθητή που σηκώθηκε από το αμαξίδιο και παρήλασε όρθιος – Βίντεο
- Εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα η στρατιωτική παρέλαση με πλήθος κόσμου – Βίντεο
- Tον πειθαρχικό έλεγχο ανακρίτριας και εισαγγελέα που άφησαν ελεύθερους τους κατηγορούμενους στο κύκλωμα της Πολεοδομίας Ρόδου, διέταξε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου
- «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Πρωτιά στην τηλεθέαση με τις καλύτερες επιδόσεις της σεζόν
- Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ στην ΕΡΤ – 26 έως 30 Μαρτίου 2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook