Θα γίνω παππούς από τον δεύτερο γιο μου, τον Αντώνη μου, περιμένει μια κορούλα, είπε συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή “Πάμε Δανάη” για τη δουλειά του , τα παιδιά του αλλά και για τους γονείς του. «Αν είχα τους γονείς μου μπροστά μου, θα τους έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από αυτό που τους έδειξα».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραδέχθηκε πως, «υπήρξε περίοδος που λύγισα επειδή δεν πήγαινα καλά επαγγελματικά και σκέφτηκα να κάνω άλλη δουλειά. Δεν θα με ενδιέφερε να ακουστεί για μένα ότι έχω καλή φωνή, άλλα ότι θέλω το κάλο όλου του κόσμου. Τα μέσα μου έχουν φερθεί ωραία πολλές φορές, άλλα άλλες φορές συνεχίζουν πράγματα που δεν ισχύουν, για να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους. Παλιότερα με πλησίασαν για να με ρωτήσουν κάτι κουτσομπολίστικο, και μου χρέωσαν μία κίνηση που έκανα, ενώ έπαιζε το βιντεάκι πιο γρήγορα».

Πώς διαχειρίζεται τα παιδιά του;
Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής υπογράμμισε πως, «δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, αλλά έχω κάνει λάθος, έπρεπε να έχω αφιερώσει περισσότερο χρόνο μαζί τους. Θα γίνω πάππους από τον δεύτερο μου γιο, Αντώνη, περιμένει μία κορούλα».

«Το τραγούδι που με αγγίζει περισσότερο είναι “Ο συνήθης ύποπτος”. Όταν είμαι στεναχωρημένος, δεν μπορώ να τραγουδήσω, πριν βγω στη σκηνή περνάω δύσκολες στιγμές, άλλα πάνω στη σκηνή το ξεχνάω. Ένα τραγούδι που άφησα και το μετάνιωσα είναι το “Αν το λες αυτό αγάπη” του Δημήτρη Κοντολάζου. Αρκετά από τα τραγούδια μου δεν θα τα έλεγα, έκανα κάποια χατίρια. Στους γονείς μου θα έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από ότι τους έδειξα στη ζωή μου», δήλωσε κλείνοντας.

Ποιοι καλλιτέχνες αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για τον Θέμη Αδαμαντίδη;
«Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν πρότυπο μου. Τον λάτρεψα ως καλλιτέχνη και άνθρωπο. O Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει ότι πρέπει να τραγουδάω λαϊκά τραγούδια. Οι άνθρωποι που με γνώριζαν, μου έχουν φερθεί ωραία. Δεν βλέπω καθόλου τι λένε για μένα, δεν ασχολούμαι, έχω μείνει στην πραγματική ζωή», αποκάλυψε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook