Τυλιγμένο με τη σημαία του Άρη το φέρετρο – Πλήθος κόσμου στο Αλεξάνδρειο για τον τελευταίο αποχαιρετισμό πριν την κηδεία . Παρών και ο Γκάλης με το κύπελλο στα χέρια

Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο,η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη για το τελευταίο αντίο στο θρύλο του ελληνικού μπάσκετ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν έφτασε στο Αλεξάνδρειο το όχημα που μετέφερε την οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη, με τη γυναίκα του, Γιούλα, να χαιρετάει τους φιλάθλους.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση χτες στον Άγιο Ιωάννη της Βούλας, η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα στη συμπρωτεύουσα, όπου και θα δοθεί το τελευταίο “αντίο” σε μία ιστορική μορφή της Ελλάδας, με την ταφή του στο κοιμητήριο της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Στο Αλεξάνδρειο μαζεύτηκε έτσι πολύς κόσμος για να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο Γιάννη Ιωαννίδη.

Ανάμεσά τους και ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος και μίλησε με συγκίνηση για τον επί χρόνια προπονητή του και “μεγάλο αδερφό”, όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook