«Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Βασάλο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ψυχοθεραπεία, τη σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, , αρχικά μίλησε για την διαχείριση της δημοσιότητας και τις φήμες γύρω από το όνομά της.
«Στην αρχή δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή. Ένιωσα άβολα, όταν με ρωτήσαν αν ήμουν έγκυος, ενώ είχα πάρει κιλά», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Νανά Παλαιτσάκη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως, «Κάνω ψυχοθεραπεία και κατάφερα να μην παίρνω πράγματα μέσα μου. Θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά. Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για το πώς διαμορφώθηκε μετά τον χωρισμό τους.

«Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Βασάλο. Δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε. Στη δουλειά δεν είναι εύκολες πάντα οι σχέσεις με τις γυναίκες. Θέλω να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για το Survivor δήλωσε: «Η μητέρα μου ήθελε να πάω Survivor, ο πατέρας μου όχι. Το πρώτο Survivor με στιγμάτισε. Έμαθα απο to survivor να μην πετάω φαγητό».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμμετέχει στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα!», με τον Κώστα Τσουρό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook