Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά – Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης» (video)
«Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Βασάλο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ψυχοθεραπεία, τη σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το ριάλιτι επιβίωσης.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, , αρχικά μίλησε για την διαχείριση της δημοσιότητας και τις φήμες γύρω από το όνομά της.
«Στην αρχή δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή. Ένιωσα άβολα, όταν με ρωτήσαν αν ήμουν έγκυος, ενώ είχα πάρει κιλά», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Νανά Παλαιτσάκη.
Στη συνέχεια αποκάλυψε πως, «Κάνω ψυχοθεραπεία και κατάφερα να μην παίρνω πράγματα μέσα μου. Θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά. Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης».
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για το πώς διαμορφώθηκε μετά τον χωρισμό τους.
«Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Βασάλο. Δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε. Στη δουλειά δεν είναι εύκολες πάντα οι σχέσεις με τις γυναίκες. Θέλω να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Για το Survivor δήλωσε: «Η μητέρα μου ήθελε να πάω Survivor, ο πατέρας μου όχι. Το πρώτο Survivor με στιγμάτισε. Έμαθα απο to survivor να μην πετάω φαγητό».
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμμετέχει στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα!», με τον Κώστα Τσουρό.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κλέλια Ανδριολάτου: Ο χορός της με τιγρέ μπικίνι και οι πόζες με την αδερφή της στη Δομινικανή Δημοκρατία – Βίντεο
- Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Ακόμη και μέσα στην ημέρα η έκδοση της NAVTEX για την πόντιση του καλωδίου
- Άδωνις Γεωργιάδης: Χάκαραν το email του και παρήγγειλαν 150 Porsche, 50 Mercedes και 24 καραμπίνες, «θα κινηθώ νομικά» λέει
- Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1: Πράσινο «τρένο» για οκτάδα!
- Χάποελ Μπερ Σεβά – ΟΦΗ 0-2: Διπλή «μπαλωθιά» και δεύτερη νίκη για τους Κρητικούς στο Europa League
- Ρώσοι εξτρεμιστές πίσω από τις απειλές για βόμβες σε πτήσεις ανά την Ευρώπη: Υπογράφουν ως «Μαχητές του Ανδρικού Κράτους»
- Στον ΣΠΟΡ FM TV του Γιάννη Αλαφούζου το πακέτο των ευρωπαϊκών Κυπέλλων ποδοσφαίρου με €330 εκατ. για 4 χρόνια
- Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έφτιαξε τορτελίνια – «Αυτό είναι άψητο, σαν αντίδωρο είναι», η αντίδραση του Γιώργου Γεροντιδάκη όταν δοκίμασε (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook