Μέσα σε μόλις 2 με 3 λεπτά οι δύο δράστες έκλεψαν το μηχανάκι που ήταν σταθμευμένο και κλειδωμένο σε δρόμο της Θεσσαλονίκης. Δείτε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Άγνωστοι στην Θεσσαλονίκη άρπαξαν μηχανάκι μέσα σε λίγα λεπτά και διέφυγαν ανενόχλητοι. Ο ιδιοκτήτης έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο, σε μια προσπάθεια να προκύψουν στοιχεία για τους δράστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη οργιάζει και σε πολλές περιοχές η ανασφάλεια είναι διάχυτη.

Ιδιοκτήτης μηχανής είχε παρκάρει και είχε ασφαλίσει το μηχανάκι με λουκέτο, όπως πιθανότατα έκανε κάθε νύχτα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, καταφέρνουν πολύ γρήγορα να ξεκλειδώσουν το μηχανάκι και να γίνουν «καπνός».

Με μια κάμερα ασφαλείας να έχει καταγράψει τις κινήσεις που έκαναν στον Εύοσμο και τις παρακάτω εικόνες να οδηγούν τις έρευνες των αστυνομικών.

Εκμεταλλευόμενοι το πέρας της ώρας, δύο άτομα, μαυροντυμένα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πετύχουν τον στόχο τους. Μάλιστα, όπως φαίνεται, δεν χρειάστηκαν πάνω από 2-3 λεπτά για να ολοκληρώσουν την δράση τους.

Η κλοπή σημειώθηκε λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Οκτωβρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook