«Ο Ηλίας πρέπει να του πεις 2-3 φορές κάτι για να σε ακούσει, είναι αυτό το καλλιτεχνικό του», είπε η σύζυγος του .

Ο Ηλίας Βρεττός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»,και μίλησε για το «Πιο Μεγάλο Παζάρι» που παρουσιάζει στον Alpha.

Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ήταν και ο πρώτος και μακροβιότερος παρουσιαστής στο «Μεγάλου Παζάρι» στο παρελθόν.

Ωστόσο, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Ηλία Βρεττό στη συνέχεια, όταν υποτίθεται ότι μια φανατική τηλεθεάτρια πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή, θέλοντας να μιλήσει μαζί του. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η γυναίκα του, Αναστασία Δεληγιάννη, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τον αγαπημένο τραγουδιστή – παρουσιαστή: «Η γυναίκα μου είναι; Πλάκα μου κάνετε! Ποιος έπεισε την Αναστασία να βγει στην τηλεόραση που παθαίνει αναφυλαξία με αυτά; Δεν το πιστεύω ότι η Αναστασία βγαίνει και μιλάει. Μωρό μου, αγάπη μου, γυναίκα της ζωής μου, σ’ αγαπώ! Γι’ αυτό την αγαπάω γιατί ξεπερνάει τον εαυτό της κάθε φορά για εμένα» της είπε.
Το πρώτο πράγμα που είπε η Αναστασία ήταν ότι: «Είμαι η γυναίκα που δεν μπορείς να κάνεις παζάρι μαζί της» ενώ δήλωσε ότι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του και του κάνει παρατηρήσεις για το Πιο Μεγάλο Παζάρι.

«Χριστέ μου τι ζω σήμερα! Μου δίνει συμβουλές ο Μικρούτσικος, ακούω την Αναστασία στην τηλεόραση» αναφώνησε ο Ηλίας Βρεττός λίγο πριν και την τελευταία τηλεφωνική έκπληξη που του επεφύλασσε η εκπομπή, αυτή τη φορά από τον Στέλιο Ρόκκο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook