«Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα, κύριοι συνάδελφοι, πουλήσατε», είπε εν εξάλλω ο Γιώργος Λιάγκας .

Ξέσπασε ο παρουσιαστής προς πάσα κατεύθυνση σε βάρος όσων συναδέλφων του διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα του και τον χρησιμοποιούν, προαναγγέλλοντας ότι πλέον θα προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας:
«Χθες το βράδυ κάθισα μόνος και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα είχα μια λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όλοι κρινόμαστε. Πλέον θεωρώ, επειδή έχω και δύο παιδιά, ότι οποιοσδήποτε με θίγει πραγματικά αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, βάζοντας δίπλα μου κάποια φωτογραφία κάποιου, που εικάζει ότι γι’ αυτόν έχω πει κάτι, ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά πια. Να τελειώσει το παραμυθάκι αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα, κύριοι συνάδελφοι, πουλήσατε. Σας έκανα μια δημόσια έκκληση χθες, σταματήστε… Αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, γιατί με παίζετε; Μη με αναπαράγετε! Έχω εδώ την εκπομπούλα μου όσο την έχω ακόμα και θα λέω τη γνώμη μου από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα, σας παρακαλώ πάρα πολύ».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Αν διαστρεβλώνετε λεγόμενα, θα κινούμαι νομικά, το αποφάσισα χθες το βράδυ. Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Κάνω τον βλάκα σε αυτό το χώρο, βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας στο χώρο αυτό… Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης, κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει και θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook