Στα άκρα η κόντρα του Μπάμπη Παπαδημητρίου με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια

«Έπεσα θύμα απειλών, ύβρεων και σωματικής σκοπούμενης βίας από τον Βασίλη Κικίλια», καταγγέλλει ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου. Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βασίλης Κικίλιας που αρνείται τα περί απειλών και ύβρεων και τον κατηγορεί ότι έχει «υπεροψία διορισμένου κήνσορα»
Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το πρωί στην τηλεόραση του SKAI όταν Μπάμπης Παπαδημητρίου χαρακτήρισε τον Βασίλη Κικίλια «υπουργό μπασκετμπολίστα» σχόλιο το οποίο δημιούργησε τον εκνευρισμό του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας καθώς θεώρησε υποτιμητικό και προσβλητικό το σχόλιο του δημοσιογράφου.

Ο Βασίλης Κικίλιας απαντώντας του με πολύ σκληρό τρόπο, τον κάλεσε να «είναι πιο προσεκτικός στον τρόπο που μιλάει» αποκαλώντας τον άλιστα «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης»..

Ωστόσο με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κατήγγειλε τον Βασίλη Κικίλια ότι πίσω τις κάμερες κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και ότι ο ίδιος έπεσε θύμα «θύμα απειλών, ύβρεων και σωματικής σκοπούμενης βίας».

«Υπήρξα, σήμερα το πρωί, πίσω από τις κάμερες, θύμα απειλών, ύβρεων και σωματικής σκοπούμενης βίας από τον Βασίλη Κικίλια. Με αφορμή σχόλιό μου για την εκμετάλλευση, που συστηματικά κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προβεβλημένων και συμπαθών προσωπικοτήτων, στη συγκεκριμένη περίπτωση του εξαιρετικού μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ο παρών στο στούντιο υπουργός -μπασκετμπολίστας στα νιάτα του-, όταν έπεσαν οι διαφημίσεις, εκτός αέρα δηλαδή, κατευθύνθηκε προς το μέρος των δημοσιογράφων με άγριες διαθέσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και συνεχίζει:

«Αμέσως και σε απειλητικό τόνο, με κατηγόρησε ότι προσβάλω τους αθλητές και μου ζήτησε να μη τους πιάνω στο στόμα μου. «Κάτι παρεξήγησες» του είπα «και λυπάμαι γι αυτό». Συνέχισε όμως: «Τι είσαι; Ενα τίποτα» και άλλα ακατανόητα φώναζε ενόσω όλοι οι παριστάμενοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.
Δεν σταμάτησε εκεί. Κινήθηκε προς το μέρος μου επιθετικά, αναγκάζοντας συνάδελφο δημοσιογράφο να σπεύσει ανάμεσά μας για να εμποδίσει αυτό που όλοι φοβήθηκαν. Τίποτε δεν ήταν αρκετό για να συγκρατήσει τον μαινόμενο υπουργό “Προστασίας”».

Η απάντηση και η ανάρτηση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας
Ο Βασίλης Κικίλιας με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στην καταγγελία του Μπάμπη Παπαδημητρίου
Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου «δειλό και ψεύτη», ο οποίος «νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα».

Ολόκληρη η ανάρτηση
«Ο κύριος Παπαδημητρίου αναλυτής-σχολιαστής και αφ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη , έχει μπερδευτεί : Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες : Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου ενημερώθηκε και αναμένονται πρωτοβουλίες τις οποίες θα αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook