Όλοι οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών μέσων που βρίσκονται στην περιοχή και καλύπτουν τις εξελίξεις του πολέμου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ανάμεσα στα αυτοκίνητα που χτυπήθηκαν από την ρουκέτα της Χαμάς είναι και εκείνο του MEGA.

Τρόμος και πανικός σημειώθηκε στην πόλη Σντερότ, όταν ρουκέτα της Χαμάς εξερράγη μόλις 10 μέτρα από τηλεοπτικά συνεργεία, ανάμεσα στα οποία ήταν ο απεσταλμένος του MEGA Λεωνίδας Καπερναράκος με τον εικονολήπτη Ηλία Μπασίσογλου.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ κινδύνεψαν οι απεσταλμένοι των τηλεοπτικών μέσων.

Τα λεπτά της αγωνίας

«Η ζωή κρίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Λεωνίδας Καπερναράκος περιγράφοντας την συγκλονιστική στιγμή της έκρηξης.

Όπως περιέγραψε ο δημοσιογράφος του MEGA, οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών συνεργείων που βρίσκονται στην περιοχή ξαφνικά είδαν να έρχεται από το βάθος του δρόμου ένα περιπολικό, με τις ισραηλινές αρχές να τους ενημερώνουν πως θα πρέπει να απομακρυνθούν από το σημείο και να κρυφτούν στο καταφύγιο που βρισκόταν κοντά.

Επικράτησε πανικός και ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να κρυφτεί στο νηπιαγωγείο που λειτουργεί ως καταφύγιο.

«Ο χρόνος για προστατευτείς είναι γύρω στα 5 με 7 δευτερόλεπτα», σχολίασε ο δημοσιογράφος του MEGA.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλοι οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών μέσων που βρίσκονται στην περιοχή και καλύπτουν τις εξελίξεις του πολέμου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ανάμεσα στα αυτοκίνητα που χτυπήθηκαν από την ρουκέτα της Χαμάς είναι και εκείνο του MEGA.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook