Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το φρικτό τροχαίο με θύμα ένα βρέφος 4 μηνών που έπεσε από την αγκαλιά του παππού του.

Στη δημοσιότητα δόθηκε νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που συνέβη στο Βόλο, το βράδυ του Σαββάτου (04.11.2023), όταν μηχανή παρέσυρε 54χρονο που κρατούσε στην αγκαλιά του το εγγόνι του, ένα βρέφος 4 μηνών, που σκοτώθηκε.

Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα το 4 μηνών βρεφών, έγινε στη συμβολή των οδών Ιάσονος με Αντωνοπούλου, στο Βόλο.

Στο βίντεο που παρουσίασε η ιστοσελίδα gegonota.news, διακρίνεται καθαρά ο 54χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ο παππούς κρατά αγκαλιά το παιδί και στέκεται σχεδόν στη μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου, είναι πράσινο.

Για 10 δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω, καθώς όπως διακρίνεται, η μηχανή και ένα ακόμη αυτοκίνητο τον πλησιάζουν, κλείνοντας ουσιαστικά και την αριστερή και τη δεξιά λωρίδα.

Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει.


Το LIVE NEWS στο τσιπουράδικο που είχε πάει το μεσημέρι
Το LIVE NEWS βρέθηκε στο τσιπουράδικο που είχε πάει ο οδηγός της μοτοσικλέτας και μίλησε με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι είπαν ότι ο οδηγός είχε πιει μόνο δύο ποτήρια τσίπουρο γύρω στις 3 το μεσημέρι.
Μάλιστα, το ουζερί βρίσκεται 450 μέτρα από το σπίτι του οδηγού.

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο 33χρονος οδηγός της μηχανής μετά την απολογία του 

Λίγο μετά τις 11.30, ο 33χρονος οδηγός της μοιραίας μοτοσικλέτας πέρασε το κατώφλι του ανακριτή με δεμένο το χέρι του για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το σοκαριστικό αυτό δυστύχημα. Δυόμιση ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την εξόδου του από την χώρα.

«Δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στο δρόμο. Εκείνος πετάχτηκε μπροστά μου. Του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και εκείνος σάστισε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook